sâmbătă , 23 martie 2019
Home / Campionatul Mondial din Rusia / 5 ponturi bune la Suedia – Anglia – Cupa Mondială din Rusia 2018

5 ponturi bune la Suedia – Anglia – Cupa Mondială din Rusia 2018

Suedia – Anglia, în sferturile Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018, o partidă pe care o privesc cu o doză ridicată de interes. Cert este faptul că suedezii schimbă fotbalul și dau un nou înțeles conceptului de echipă. Remarcabilă evoluția nordicilor, iar englezii au de ce să se teamă în acest joc.

”Fotbalul se joacă în echipă. Noi ştim cum am ajuns aici. Iar acum ne vom concentra pe un singur lucru, viitorul nostru adversar. Vom face tot posibilul şi vom vedea ce se va întâmpla. În privinţa sentimentelor, nici nu ştiu ce gândesc. Încă nu realizez, dar deja sunt în următorul meci. Nu suntem mulţumiţi, vrem să câştigăm următorul nostru meci. Nu ne vom reduce ambiţiile acum. Noi avem o echipă superbă, atât pe teren, cât şi în afara acestuia”, a declarat presei selecţionerul suedez Janne Andersson, după ce echipa sa a eliminat Elveția.

În privința echipei engleze, aceast a reuşit să acceadă în sferturile competiției pentru prima oară după 2006 şi totodată să obțină prima victorie la penalty-uri, după ce a avut trei eșecuri.

 

Suedia – Anglia, analiza partidei, statistici

Cele s-au mai duelat de două ori în cadrul turneelor finale, ambele jocuri terminându-se la egalitate: 1-1 la CM 2002 (faza grupelor) și 2-2 la CM 2006 (faza grupelor). Ultima confruntare între aceastea a fost în 2012, într-un meci amical: 4-2 pentru Suedia.

După 2016, Suedia a învins Portugalia, Franța și Italia. Un joc extrem de solid timp de peste 18 luni. Mai mult decât atât, s-a calificat dintr-o grupă în care în care Germania era marea favorită.

Englezii își pun mari speranțe în evoluția lui Harry Kane și sunt conștienți că au avut mari probleme în a-și crea șanse de gol. Cu Tunisia a fost o bătălie surdă, în ciuda calității superioare a jucătorilor.

Nu este de neglijat nici faptul că Harry Kane nu este tocmai în formă. În ciuda golurilor marcate pentru englezi, multe dintre acestea au fost din penalty ori a fost servit pe tavă și doar a împins mingea în poartă.

Suedia nu a primit gol în 5 din ultimele 6 jocuri la un turneu final.

Anglia este neînvinsă în 14 din ultimele 15 partide la Cupa Mondială.

Suedia a marcat de cel puțin 2 ori contra Angliei, în ultimele 3 partide în toate competițiile.

 

Echipe probabile Suedia – Anglia

Suedia (4-4-2): Olsen – Krafth, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen

Anglia (3-1-4-2): Pickford – Walker, Stones, Maguire – Henderson – Trippier, Rashford (Lingard), Alli, Rose (Young) – Sterling, Kane

 

5 ponturi bune la Suedia – Anglia

Am pariat la Baumbet pe acest joc, cotele sunt destul de bune și nu se află în sădere. Consider că va fi o partidă echilibrată, chiar dacă englezii pot pretinde că au un lot superior. Suedia a convins, Anglia a demonstrat că și-a reconstruit relațiile de joc și pe cele cu suporterii.

Suedia - Anglia
Fan englez în mijlocul suedezilor Sursa: mirror.co.uk

Sub 2.5 goluri @1.45 

PSF X @1.60

Sub 1.5 goluri @2.45

Scor corect 1-1 @5.75

Scor corect 0-1 @4.70

Ultimele 3 pariuri sunt cumva acoperitoare, în eventualiatea unui joc tacticizat în care ambele echipe se vor apăra și vor încerca să valorifice oportunități pe contraatac.

Am mai luat în considerare și 2/sub 2.5 goluri, pariu combinat care are cota @3.35

STAI! Citeste si despre

MEGA PONT pentru meciul Uruguay vs Portugalia

Faza eliminatorie de la CM continua maine de la ora 21 cu partida Uruguay vs …

Doua ponturi pentru Franta vs Argentina

Maine incepand cu ora 17, vom urmari infruntarea pe care niciuna dintre combatante nu si-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *