duminică , 26 mai 2019

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet le-am descoperit întâmplător în timp ce încercam să efectuez o retragere din contul online. Poate că  nu le acorzi importanță, poate că nu sunt așa atractive pentru tine, dar este bine să le cunoști.

Netbet este una dintre cele mai importante case de pariuri online. Prin vastitatea ofertei și cote, pariuri live și oferte variate, acest operator și-a asigurat o poziție solidă și respectată.

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet

Aruncă o privire la opțiunile oferite mai jos si alege-o pe cea care funcționează cel mai bine pentru tine.Operatorul oferă limite de depozit, de pierdere și de transfer, mesaje de atenționare, timere de sesiune și instrumente de auto-excludere.

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet
5 opțiuni de joc responsabil la Netbet

Limită de depozit: se referă a suma pe care o poți depune în contul tău de pariuri online. Dacă încerci să elimini sau să mărești limita, această modificare va avea efect numai dacă o confirmi după 7 zile. Orice reducere a limitei va fi aplicată imediat.

Peste 2.5 goluri bilet câștigător la Netbet

Timer sesiune: se referă la stabilirea timpului pe care îl petreci pariind cu softul deschis. Te ajută să îți gestionezi mai bine timpul și să eviți eventuale exagerări. Această opțiune stabilește un cronometru – odată ce sesiunea va expira, vei fi deconectat automat.

Pauză: îți permite să îți blochezi temporar cont pentru o perioadă de 24 ore, 48 ore, 7 zile sau 30 de zile. În acest timp, nu vei putea utiliza niciun produsal operatorului și este imposibil să dezactivezi opțiunea Pauză în timpul perioadei selectate.

Limită de pierdere/pariu: poți controla cât de mulți bani intră în contul tău de jucător și suma pe care o poți pierde într-o anumită perioadă de timp. Poți alege să setezi aceste limite săptămânal, lunar sau anual.

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet
5 opțiuni de joc responsabil la Netbet

Netbet: Totul despre o casă de pariuri de TOP

STAI! Citeste si despre

Top Cotă, Top Extra și Top 6 pariurile cu super-cote la SenatorBet

Top Cotă, Top Extra și Top 6 sunt cele 3 opțiuni pe care le oferă …

Pariuri live la Baumbet: Ofertă, opțiuni, cote și sfaturi de pariere

Pariuri live la Baumbet – casa de pariuri are o mulțime de evenimente live pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *