luni , 28 octombrie 2019
Home / Articole populare / 5 motive să pariem pe Bianca Andreescu în meciul cu Simona Halep
5 motive să pariem pe Bianca Andreescu în meciul cu Simona Halep

5 motive să pariem pe Bianca Andreescu în meciul cu Simona Halep

Avem destule motive să pariem pe Bianca Andreescu în meciul cu Simona Halep, însă aceasta nu trebuie să fie o prejudecată cognitivă. Cele două au o partidă care se anunță foarte disputată, poate să ajungă în trei seturi și să vedem multe ghemuri spectaculoase. Meciul va incepe la ora 14:00 (Luni, 28 Octombrie 2019) în Grupa Violet de la Turneul Campioanelor.

Partida de la Shenzhen este prima dintre Simona Halep și Bianca Andreescu. Fiecare are atuurile ei, iar stilurile de joc sunt diametral opuse.

Abia aștept s-o întâlnesc, sunt entuziasmată. Va fi o mare provocare pentru mine fiindcă anul acesta a fost cu suișuri și coborâșuri. Am atins un mare vârf în timpul Wimbledonului, dar restul nu a fost grozav“, a spus Simona Halep la conferința de presă conform www.digisport.ro. Simona omite partidele îndoielnice făcute înaintea turneului londonez.

Cu Simona nu am jucat niciodată, dar am admirat-o. Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată“, a spus Bianca Andreescu. La 19 ani, tânăra jucătoare nu trebuie să treacă cu vederea experiența Simonei. Și, mai ales, trebuie să știe că Halep obișnuia să joace excelent pe final de sezon.

Bianca Andreescu vs. Simona Halep

Multă nerăbdare la acest meci, ambele părând foarte dornice să se înfrunte. Bianca are doar 5 înfrangeri în decursul celor 53 de partide disputate în 2019, pe toate suprafețele. Totuși, pe hard indoor nu are chiar rezultate notabile.

Suprafața pe care se joacă la Shenzen este diferită față de hardul american. Simona Halep are multă experiență în Turneul Campioanelor și a debutat, de fiecare dată, cu o victorie.

Doar un joc din ultimele 17 a cedat Bianca Andreescu. Simona a știgat 20 dintre cele 31 de partide disputate pe hard în 2019.

Experiența este de partea Simonei, forma și fizicul o avantajează pe Bianca.

Bianca Andreescu vs. Simona Halep

5 motive să pariem pe Bianca Andreescu

Andreescu este mai tânără și are performațe excepționale în acest sezon. Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA, 5 pe care a obținut-o pe 9 septembrie 2019 este doar un prim pas având în vedere vârsta.

Bianca Andreescu vs. Simona Halep

Bianca Andreescu are un stil de joc ofensiv, dificil și sigur. Totuși, dacă Simona Halep este în formă, jocul ei din spatele terenului poate pune pe oricine în dificultate. Serviciul va avea un cuvând greu de spus în acest joc, iar loviturile tari și precise vor fi decisive.

Andreescu se simte foarte bine pe hard și rezultatele confirmă acest lucru. Bianca a câștigat primul său Grand Slam din carieră la US Open după o serie incredibilă de 17 meciuri la rând fără înfrângere.

Forma Biancăi este remarcabilă. Dintre jucatoarele calificate la Shenzhen, Bianca este sportiva care a suferit cele mai puține înfrângeri în acest sezon, 5 la număr. Simona Halep stă de trei ori mai prost, cu 15 eșecuri, în timp ce Ashleigh Barty și Naomi Osaka au câte 11. Mai slab decât Simona Halep stau doar Belinda Bencic (20 de înfrângeri) și Elina Svitolina (21 de înfrângeri).

Rezultatele contra jucătoarelor de top din ultimele luni sunt de partea româncei stabilite în Canada. Are 8 vitorii și doar o singură înfrângere contra jucătoarelor din Top10. Un provent remarcabil de 90.5 %.

Ce pariem pe  Bianca Andreescu în meciul cu Simona Halep

Fiind primul meci din grupă, nu este decisiv pentru calificarea în fazele eliminatorii. Este și primul joc dintre cele două, este bine să fim prudenți și să urmărim partida live.

peste 12.5 ghemuri Bianca Andreescu @2.00 la Baumbet

Simona Halep are o cotă bună dacă luăm un handicap de +4.5 ghemuri. Pariul este bun de luat pe bilete.

Halep +4.5 @1.64 la Netbet

Update: Un meci extraordinar de disputat, 3 seturi și multe răsturnări de situație. Până la urmă, Halep s-a impus și ajutată de experiența mult mai mare. Bianca Andreescu vs. Simona Halep 63 67 36 în primul meci dintre cele două. Ambele pariuri jucate mai sus au fost câștigătoare!

STAI! Citeste si despre

Ponturi 31 August 2019 - meciuri de cota @2.00

Ponturi 31 August 2019 – meciuri de cota @2.00

Cu ponturi 31 August 2019 ne propunem cele mai atractive meciuri de fotbal de cota …

Ponturi 28 August 2019 și un bilet la cota @7.48

Ponturi 28 August 2019 și un bilet la cota @7.48

Ponturi 28 August 2019 și un bilet la cota @7.48 format din alegerile pe care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *