joi , 13 august 2020
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Case de pariuri ONLINE / Baumbet.ro / 5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri care s-a dovedit stabilă și solidă încă de când s-a lansat online pe piața românească. Sunt printre cei care a pariat încă de la început la acest operator, recunosc, doar online. Asta pentru că nu sunt agenții terestre Baumbet în zona mea. Am scris despre acest operator câteva articole de sinteză, iar dacă vrei să le parcurgi le găsești aici:

Pariuri live la Baumbet: Ofertă, opțiuni, cote și sfaturi de pariere

BAUMBET: nu juca la această casă de pariuri în 2018 până nu citeşti aici

Nu despre asta vreau să aduc discuția în cele ce urmează, ci despre motivele pentru care ai putea alege această casă de pariuri. După un an de utilizare, pot spune că mi-am format anumite idei pe care le pot suține cu exemple practice. Peste 1000 de pariuri puse în acest interval, aproape un sfert dintre acestea fiind pariuri live.

Citește în continuare pentru a vedea care sunt cele 5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Platforma este foarte bine organizată

Te loghezi ușor. nu sunt oscilații, nu te trezești scos din cont în timp ce pariezi. Ai acces rapid la toate pariurile de interes. După ce te loghezi, orice pariu ai căuta, găsești cu ușurință. Te ajută mult și câmpul de căutare plasat în partea din dreapt sus, unde poți tasta o echipă și ajungi rapid la meciurile ei.

Nu toate casele de pariuri au Căutare iar această opțiune te scutește de ceva timp pierdut.

O altă rubrică interesantă este Cel mai jucat eveniment, rubrică plasată în coloana din stânga sub Super Șansă. Aici găsești cele mai pariate meciuri, evenimentele care atrag cel mai mult atenția altor pariori.

Sport și pariuri live apar în aceeași secțiune și sunt plasate central pe banda de sus. Doar un click te duce către Oferte Pariuri Live Rezultate Statistici Biletele mele Locatii BAUM. De exemplu. Biletele mele îți arată rapid istoricul pariurilor. Foarte important pentru un parior care ține evidența pariurilor sale și face post-analiză.

Secțiunea Știri este unică și cu adevărat atractivă pentru orice parior

Și alte site-uri de pariuri au o parte de știri sau blog, însă la Baumbet este cu o secțiune Excelentă! Dacă la alte site-uri mai citești unele știri sau mai vezi câteva bilete câștigătoare ale unor pariori inspirați, aici găsești ponturi, sugestii de joc, strategii și articole pe care nu trebuie să le ratezi.

Ai ce învăța și te poți inspira de aici. De exemplu, la Cota @2.00 iată ce găsești:

Primele două cote 2 oferite in martie au fost pierdute, dar luna e lungă. Astăzi am format cota 2 din două evenimente:

Ora 20:10 (Austria, 2.Liga): Lafnitz – Wattens– X2, eveniment pentru care BAUMBET.ro ne ofera o cota de 1.36

Ora 22:00 (Champions League): Dortmund – Tottenham– peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BAUMBET.ro ofera o cota de 1.55

Cota totala este 2.11 si poate fi pariata aici: https://www.baumbet.ro/Player/SportsBook

Este o rubrică ce merită întreaga atenție a unui parior aflat în căutarea de ponturi și sugestii bune de jucat.

Mai mult decât atât, găsești și articole de sinteză despre strategii de joc sau despre subiecte comune.

Îți recomand articolul TIPSERII, INTRE ADEVAR SI MINCIUNA

Cote, oferte și promoții de top

Oferta de pariuri este bogată, nu se poate plânge nimeni că nu găsește de la pariuri complexe până la pariuri pe cornere.

Cum sunt cotele la Baumbet? Mai mari, mai mici, în media caselor de pariuri?

Meci/Casa de pariuriBaumbetSportingbetNetbetStanleybetSuperbetBetfairUnibet
Arsenal – Manchester Utd 10 Mar 20182.32.252.32.352.352.42.35
U Craiova – Astra Giurgiu 10 Mar 20181.91.831.91951.851.9

Am luat 2 partide de interes și am făcut comparații. Un joc din Premier League și o partidă din Liga 1 – Playoff. Chiar și la o privire sumară, se vede faptul că operatorul are cote bune, în media caselor de pariuri. Chiar, la unele campionate, stă mai bine decât alte case de pariuri.

Sunt partide la care unele cote sunt ușor mai mici, partide la care unele cote sunt mai mari decât la alți operatori. Este ceva firesc și depinde de foarte mulți factori.

Adaugă și promoțiile care sunt foarte atractive și ai toate motivele ca BAUMBET să fie una dintre casele de pariuri pe care să o utilizezi constant.

Pariezi ușor de pe mobil

Platforma Baumbet oferă exact aceleași oferte și același număr de evenimente sportive live ca și pe Desktop. Te ajută dacă vrei să pui un pariu rapid sau o contră, ori doar să vizualizezi cotele în timp ce te afli în mișcare, poți utiliza mobilul.

Depui și retragi prin cele mai cunoscute și utilizate metode

  • Metoda Baumbet de plata Trustly

Ai la dispoziție cele mai întâlnite metode de plată, personal am utilizat doar cardul bancar. Fiecare retragere a fost procesată rapid și am primit banii în 2-4 zile.

STAI! Citeste si despre

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One este un nume mai nou pe piața românescă a jocurilor de noroc. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *