marți , 21 mai 2024
Home / Loterii / 5 metode să joci la loterii internaționale și să câștigi
5 metode să joci la loterii internaționale și să câștigi

5 metode să joci la loterii internaționale și să câștigi

Îți prezint 5 metode să joci la loterii internaționale și să câștigi. Sunt metode pe care le-am utilizat și care și-a dovedit viabilitatea printre jucători. Loteriile sunt printre jocurile de noroc în care șansa are impact major asupra rezultatului. Acesta nu poate fi influențat, nu poate fi modificat. La fel și mizele pe care le utilizezi pe variante. O diferență clară, la pariuri poți folosi cashout, poți miza în plus live, la loterii nu.

Atunci când joci la loterii, îți pui biletele și aștepți extragerea cu validarea rezultatelor. Eventual, poți urmări extragerea live la anumite case de pariuri. În același timp, poți aplica diverse strategii, metode de joc pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig. Consistența, răbdarea, atenția contează enorm. La fel și responsabilitatea cu care joci, modul în care îți gestionezi bugetul și acționezi.

Sunt zeci, sute de loterii internaționale la care ai acces prin intermediul caselor de pariuri. Online sau offline, poți juca la loterii din toate colțurile lumii. În 5 metode să joci la loterii internaționale vei găsi modalități explicate pentru alegerea numerelor tale și modul în care să le joci pe bilet.

Polonia Multi 1 & 2 – loteria cu castiguri de miliarde

Tabelul de joc la loterie – exemplu la Keno Grecia

Pentru a exemplifica metodele de joc am luat Keno Grecia, o loterie foarte populară. O loterie de tip Keno, cu extrageri din 5 în 5 minute, prezentă la majoritatea operatorilor de pariuri. Numerele sunt de la 1 la 80 iar cota pentru un număr extras @3.95.

Verticala

Verticala presupune alegerea unor numere din coloanele tabelului. Poți alege 1, 2 până la 5 numere din coloanele tabelului de joc. De exemplu, dacă joci 4 numere, poți alege 7, 23, 39, 71 (din coloana 7).  

Dispersia este asigurată, numerele se află la intervale destul de mari, șansele sunt ridicate. Poți alege oricare coloană, important este să joci consistent. Asta presupune mai multe bilete, mai multe extrageri, automat un buget de joc. Pe care să îl gestionezi cu atenție.

Romanii vor putea juca la loto in peste 10.000 de locatii „un-doi Centru de plati”

Orizontala

Din câte observi, în exemplul de mai jos sunt 5 linii orizontale. Alegerea orizontală înseamnă să te orientezi către acestea. Poți juca 1, 2, 3 numere sau mai multe, poți aplica sisteme de joc.

Eu am luat 35, 39, 43, 46 (din linia 33) pentru mai mult de 50 de extrageri, la miza minimă de 1 Leu. Este cazul unei variante simple, însă poți lua foarte bine un sistem 4/5 sau 4/6. 4,7, 8,9, 12, 16 sistem 4,6/6 sau 5/6.

Totul depinde de inspirație și de buget. Oricât ai fi de inspirat, șansele cresc pe măsură ce joci. Orice metodă presupune repetabilitate, un număr mare de încercări, consistență.

Pasul mare

Această metodă se referă la determinarea numerelor folosind o anumită rație. Poate fi 5, 6, 7, 8 sau combinații între cifre mai mari. De exemplu, aplicând un ”pas 7” și  ”pas 7” alegem 19, 27, 37, 44. Adică 19, lăsăm 7 numere ajungem la 27 după care lăsăm 9 numere, ajungem la 37 și iarăși lăsăm 7 numere. O rație înseamnă să determinăm următorul număr aplicând o formulă matematică. Adunăm cu 7, scădem 8 etc. după cum ne alegem sistemul preferat.

O metodă bună dar care presupune atenție și un joc clar. 3 numere de pe 2 orizontale repetate de mai multe ori este varianta pe care o practic cel mai des. 2 serii de numere la aceleași extrageri. În genul 33, 40, 47 pe un bilet și 65, 71, 77 pe altul. 50 sau 100 de extrageri consecutive.

Nu trebuie să fie un pas fix, totul depinde de alegerea ta. Fiecare dintre noi are preferințe legate de numere.

Pasul mic

Această metodă este similară celei de mai sus în multe privințe. Doar că vei alege un pas mai mic, 1, 2,3. Adică lași doar o mică diferență între numerele alese. O metodă foarte bună atunci când joci 2 numere sau combinații sistem cu mai multe variante.

O loterie excelentă Ungaria Putto – joacă numerele tale norocoase și câștigă

Numerele consecutive

Mulți jucători preferă numerele consecutive. 1,2,3,4 sau 1,2,3,4,5 sunt printre cele mai jucate combinații la majoritatea loteriilor. 55, 56, 57 – 3 numere consecutive dar poți alege 2, 3, 4 chiar 5 numere pe care să le joci. Numerele consecutive sunt numere care se succed în ordine, de la cel mai mic la cel mai mare, în ordine regulată de numărare

O lege a lui Murphy spune Dacă un experiment reuşeşte din prima, înseamnă că ceva nu ai făcut bine. Trecând peste glumă, asta arată că trebuie să perseverezi pentru a reuși din nou.

STAI! Citeste si despre

https://www.casinoinside.ro/dictatura-ratei-de-incidenta-si-economia-de-piata/

Mozzartbet – joacă și câștigă la loteriile internaționale!

MozzartBet este una dintre casele de pariuri la care merită să joci la loteriile internaționale. …

S-a castigat Jackpot-ul Mega Millions in valoare de 1,05 miliarde de dolari

După un record de 37 de extrageri, al doilea cel mai mare jackpot din istoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *