vineri , 13 septembrie 2019
Home / Articole populare / 5 bilete senzaționale care s-au încasat la SenatorBet (2019)

5 bilete senzaționale care s-au încasat la SenatorBet (2019)

4 bilete senzaționale care s-au jucat și încasat la SenatorBet și pe care vreau să le vedem împreună. Am fost impresionat vâzându-le și m-am bucurat pentru cei care au câștigat niște sume impresionante. Cu toții jucăm bilete cu mai multe alegeri, unii sunt mai inspirați, alții mai atenți iar alții perseverează în căutarea succesului. Dacă te gândești la o miză de 2 Lei și un câștig de mii de ori mai mare, de multe ori realizezi că ai șanse infime. În ciuda acestui fapt, unii câștigă sume enorme cu mize foarte mici. Asta înseamnă că șansele au fost de partea lor. Și-au asumat încercarea norocului și au câștigat. Cu cât este mai mare cota și miza mai mică, cu atât șansele unui bilet sunt mai reduse. Dar ele există chiar dacă par neverosimile.

5 bilete senzaționale la SenatorBet

Nu am să comentez prea mult miza biletelor. Până la urmă, foarte mulți pariori urmăresc câștiguri mari cu investiții mici. Din acest motiv, mizele sunt, de cele mai multe ori, modice.

Poate chiar miza minim acceptată de către operatorul de pariuri. La această oră, miza minimă este între 1 și 2 Lei, majoritatea caselor de pariuri offline (dar și online) acceptând aceste mize.

Iată biletele mai jos cu miza și câștigul fiecăruia:

Primul bilet cu miză 2 Lei, câștig 18.790 Lei! Fabulos!

Al doilea bilet cu miză de 5 lei, câștig 47.074 Lei! Excepțional!

Un bilet cu miza mai mare, 80 de Lei, câștigul fiind 56.760 Lei.

Al patrulea bilet are o miză de 10 Lei și un câștig total de 24.150 Lei.

5 bilete senzaționale la SenatorBet

Al cincilea bilet are o miză de 5 Lei iar câștigul total a fost de 15.885 Lei.

Primele 2 bilete câștigătoare: scheme de joc, strategii, alegeri, comentarii – 5 bilete senzaționale

Primul bilet nu este deloc atipic. Alternează alegeri ”de siguranță” cu altele mai îndrăznețe. Meciurile sunt alese din campionate importante ale Europei și se vede că au fost analizate în prealabil. Se adaugă și partidele din Champions League ori UEFA League, jocuri ce nu au fost deloc ușoare și care au fost previzionate foarte corect.

Victoria Craiovei în meciul cu Sepsi a adus o cotă câștigătoare de @2.40. O altă cotă mare este dată de ultimul meci unde s-a jucat 4+.  Nici Astra-FCSB nu a fost mai prejos, deci pariorul a intuit bine meciurile din Liga 1.

Multe meciuri în care a preferat numărul de goluri alternând cu victoria soliștilor. Napoli, Lazio, Barcelona, Arsenal și pariurile pe goluri au dus la o cotă finală de @5817. Această cotă a fost mărită foarte mult datorită ofertelor SenatorBet.

STAI! Citeste si despre

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet și Snapbet sunt două opțiuni de pariere care devin din ce în ce mai …

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *