sâmbătă , 22 februarie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / 3 ponturi la cote mari pentru meciul U Craiova – Dinamo București
3 ponturi la cote mari pentru meciul U Craiova - Dinamo București

3 ponturi la cote mari pentru meciul U Craiova – Dinamo București

U Craiova – Dinamo este meciul zilei și a doua partidă rămasă de disputat în Liga 1. Avem Astra – Poli Iași urmată de U Craiova – Dinamo București, meci care va începe la 20.30. O dispută între 2 antrenori valoroși și 2 echipe care par diferențiate valoric. Dacă U Craiova era bine cotată încă de la începutul sezonului la titlu, Dinamo București părea să aibă probleme cu retrogradarea. Au trecut însă mai multe etape, jocul echipelor s-a mai schimbat, la fel și pariurile noastre pe aceste echipe. Oltenii erau de jucat la victorie, bucureștenii la goluri primite.

Meciul se va juca la Severin, din start gazdele sunt într-un ușor dezavantaj. Deși Universitatea Craiova nu a mai câștigat în campionat de trei meciuri, Victor Pițurcă s-a declarat optimist la conferința de presă: “Fără discuție ne doream să jucăm la Craiova, mai ales pentru suporterii noștri, dar nu mai are rost să discutăm pe acest subiect. Jucăm la Severin și trebuie să ne acomodăm condițiilor de acolo. Am încredere că băieții vor face un meci bun și ne vom lua punctele“.

Analiza meciului U Craiova – Dinamo București

Craiova se află pe 3 în Liga 1, cu 24 de puncte (golaveraj 18-14), iar Dinamo este pe 9, cu 20 de puncte (golaveraj 21 – 23). Cu Pițurcă pe bancă, U Craiova a câștigat doar 7 meciuri din 14, procentajul fiind destul de mic.

Motivele acestei evoluții au fost puse pe seama antrenamentelor dure ale oltenilor. Astfel, echipa a devenit mult prea solicitată fizic.

Dușan Uhrin jr. a reușit să refacă jocul dinamoviștilor. Câinii au pierdut un singur meci în ultimele nouă etape. Cu Filip și Mrzljak la mijloc, Dinamo este mai periculoasă decât pare. Iar Nistor a avut evoluții excelente în ultimele jocuri, va fi o amenințare permanentă.

În tur oltenii s-au impus cu 2-0, așa că Dinamo va căuta revanșa în acest meci. Echipa din București domină confruntările directe din ultimii ani.

”Nu ştiu câţi fani ai Universităţii Craiova vor veni la Severin. Am văzut multe meciuri ale Craiovei şi cred că jucătorii mei nu ar trebui să fie interesaţi de alte probleme, ei trebuie să joace fotbal”, a declarat Uhrin la conferința de presă.

3 ponturi la cote mari pentru meciulU Craiova – Dinamo București

U Craiova – Dinamo București DNB 2 @3.00 la Baumbet

Avem avantajul că primim înapoi miza la acest pariu iar Dinamo are șanse reale de a se impune. Este echipa mai în formă iar gazdele nu beneficiază de avantajul terenului propriu.

U Craiova – Dinamo București 2 să câștige la 1 gol @5.40 la Baumbet

Anticipăm un scor corect de 0-1, 1-2 cazuri în care Dinamo ia cele trei puncte. Puțin probabil să avem un scenariu cu multe goluri la acest meci.

U Craiova – Dinamo București 2 primul gol @2.65 la Baumbet

3 ponturi la cote mari pentru meciul Craiova - Dinamo

STAI! Citeste si despre

Predicții Serie A 23 - 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019 pe care le propunem pentru acest sfârșit …

Biletul săptămânii 18 - 23 Noiembrie 2019 - cota totală @2.98

Biletul săptămânii 18 – 23 Noiembrie 2019 – cota totală @2.98

Biletul săptămânii 18 – 23 Noiembrie 2019 are cota totală @2.98 și ponturi din fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *