marți , 25 februarie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / 3 ponturi la Benfica – Lyon – Champions League 23 Octombrie 2019
3 ponturi la Benfica - Lyon - Champions League 23 Octombrie 2019

3 ponturi la Benfica – Lyon – Champions League 23 Octombrie 2019

Benfica – Lyon este una dintre partidele mai puțin populare într-o zi în care evoluează Barcelona, Liverpool, Napoli. Are însă ceva aparte iar cotele la acest joc sunt foarte interesante și atractive. Nu am putut sta deoparte și am plasat câteva pariur pe care le prezentăm în continuare.

Meciul se va juca pe “Estadio Da Luz” iar formația gazdă va fi susținută puternic. Lyon poate părea o echipă care nu se se simte prea bine în deplasare, însă motivația financiară a competiției este uriașă.

Lusitanii ar trebui să câștige acest meci pentru a rămâne cu șanse să treacă de grupe. Au însă mari probleme în defensivă, exact ceea ce poate specula foarte bine Lyon.

5 motive care ne arată cât este de importantă post-analiza la pariuri sportive (2019)

Benfica – Lyon – analiza partidei, statistici, informații despre meci

Chiar dacă gazdele pleacă de la premisa dominării teritoriale, francezii sunt foarte bine așezați în teren. Mai mult decât atât,  Depay, Dembele și Cornet reprezintă o forță ofensivă care nu poate fi subestimată.

 În ultimele 11 meciuri europene, Lyon are o singură victorie, iar aceea a fost obținută cu RB Leipzig. În plan intern, Lyon nu se descurcă prea bine și se află pe locul 17 în Ligue 1. Benfica însă, se află pe locul secund în campionatul intern, la doar un punct de Famalicao.

Benfica – echipa probabilă: Vlachodimos – Grimaldo, Ferro, Dias, Tavares – Cervi, Taarabt, Fejsa, Pizzi – Tomas, Seferovic

Lyon – echipa probabilă: Lopes – Marcal, Denayer, Marcelo, Tete – Mendes, Tousart, Aouar – Depay, Dembele, Cornet

Chiquinho, Germán Conti, Florentino Luis, André Almeida și Rafa sunt indisponibili pentru portughezi. Inerentele probleme de lot se vor răsfrânge și în acest meci.

Cele două s-au mai întâlnit în Liga Campionilor, ediția 2010-11. Au avut câștig gazdele, mai întâi Lyon cu 2-0, iar apoi Benfica cu 4-3.

2-3 goluri – o modalitate de joc care poate fi foarte profitabilă (2109)

3 ponturi la Benfica – Lyon

Consider că echipa franceză nu va pierde acest joc. Experimentatul Rudi Garcia este un antrenor extrem de eficient și știe cum să trateze deplasările. Pe de altă parte, competiția europeană poate aduce imboldul necesar lyonezilor.

Benfica – Lyon X2 @1.77 la Superbet

Benfica este pe ultimul loc în grupa cu 0 puncte și 2-5 golaveraj. A pierdut ambele meciuri, 1-2 acasă cu Leipzig și 3-1 în deplasare la Zenith.

Benfica – Lyon PsF X @1.84 la Superbet

Lyon este pe locul 2 în grupă cu 4 puncte și un golaveraj de 3-1.  Egal cu Zenith scor 1-1,  apoi o victorie în depalsare la Leipzig,  scor 2-0.

X2 & 2-5 goluri @2.27 la Superbet

STAI! Citeste si despre

Bilet și ponturi Champions League + UEFA League 27-28 Nov 2019

Bilet și ponturi Champions League + UEFA League 27-28 Nov 2019

Bilet și ponturi Champions League + UEFA League 27-28 Nov 2019 ne prezintă cel mai …

Predicții Serie A 23 - 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019

Predicții Serie A 23 – 24 Noiembrie 2019 pe care le propunem pentru acest sfârșit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *