joi , 12 septembrie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / 2 ponturi la APOEL – Ajax, meci cu olandezii mari favoriți

2 ponturi la APOEL – Ajax, meci cu olandezii mari favoriți

APOEL – Ajax este una dintre cele 3 partide programate pe 20 August în calificările pentru grupele Champions League. Un duel care pare dezechilibrat, dar acest lucru poate fi înșelător. Echipa din Cipru evoluează pe teren propriu, acolo unde orice echipă se poate mobiliza și face un meci foarte bun.

Casele de pariuri consideră pe Ajax ca fiind echipa favorită iar cota la victorie este în jurul valorii de @1.50. Am putea să ne gândim așa ”@1.50 înseamă că Ajax ar câștiga cel puțin 2 din 3 meciuri”. Iar APOEL este echipa outsider, underdog-ul care poate da lovitura.

Ajax este, în mod clar, cea mai puternică echipă iar parcursul ei din sezonul trecut de Champions League a fost fenomenal. Rămâne de văzut dacă poate repeta performanța ajungând cât mai sus în ierarhia europenă.

APOEL – Ajax, analiza partidei și statistici

Ajax vine după 3 victorii consecutive în toate competițiile. Cele două echipe s-au mai întâlnit în această fază în 2014 și a fost egal cu goluri, 1-1.

De la APOEL lipsescVujadin Savic si Praxitelis Vouros iar de la Ajax Quincy Promes si Noussair Mazraoui. Olandezii arată foarte solizi în atac dar cu breșe în apărare.

APOEL, gazda acestei partide s-a dovedit o echipă care joacă bine și pe teren propriu dar și în deplasare. Cu Qarabag a pierdut cu 1-2 acasă, însă a refăcut handicapul la Baku, unde s-a impus cu 2-0. Greu de crezut că ar putea repeta isprava cu lăncierii care sunt neînvinși în ultimele 7 meciuri oficiale.

Ultimele 5 meciuri pentru Ajax au fost de peste 2.5 goluri. Dacă APOEL va juca la maxim, este posibil să avem GG la acest meci. Ciprioții au avut peste 2.5 goluri la 2 din ultimele 3 jocuri.

2 ponturi la APOEL – Ajax

APOEL – Ajax X și GG @5.40 la Baumbet 

Pornind de la ideea că va fi un meci foarte disputat, goluri de ambele părți, o partidă vulcanică. Trecutul a arătat un egal cu goluri, ambele echipe sunt întărite față de 2014.

Avantajul celor de la Ajax este dat de meciurile care le au în picioare. Campionatul cipriot nu a debutat încă. În aceste condiții, APOEL se va strădui dar este posibil să nu poată face prea multe.

APOEL – Ajax Ajax peste 1.5 goluri în repriza secundă @2.75 la Baumbet 

Având în vedere miza meciului, ambele echipe vor încerca să acorde atenție și defensivei. Putem avea un meci fără mari realizări în prima repriză, sau cu un singur gol marcat.

Asta ar face ca jocul să se deschidă mult în repriza secundă și să apară mai multe goluri.

STAI! Citeste si despre

S Williams - S Halep

S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019

S Williams – S Halep se anunță o partidă plină de scântei. Americanca are un …

5 ponturi la cote mari în Calificările Europa League (11 Iulie 2019)

5 ponturi la cote mari în Calificările Europa League (11 Iulie 2019)

5 ponturi la cote mari în Calificările Europa League (11 Iulie 2019) într-o zi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *