marți , 17 septembrie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / 2 ponturi bune la Milan – Bologna în Serie A
2 ponturi bune la Milan - Bologna în Serie A

2 ponturi bune la Milan – Bologna în Serie A

Milan – Bologna este o partidă atractivă și cotată la victoria gazdelor. Poate că 1Solist reprezintă o alegere bună pe bilete, la fel și Milan câștigă minim o repriză, dar să nu pornim cu preconcepții. Mai ales că am văzut cotele și gazdele au undeva la @1.60, practic poate fi un joc dificil. Milan este pe locul 7 în Serie A și, cu doar 4 jocuri rămase de disputat, o victorie este crucială pentru o poziție europeană sezonul următor. Rossoneri au luat doar 5 puncte în ultimele 7 jocuri din Serie A: doar Fiorentina (3) și Parma au luat mai puține puncte în această perioadă.

Bologna, pe de altă parte, joacă un fotbal de calitate în acest sezon. Mai mult, în ultima perioadă, echipa a câștigat 6 din ultimele 8 meciuri. Au marcat 6 goluri în partidele cu Sampdoria și Empoli, ceea ce arată sunt una dintre cele mai în formă echipe italiene. Totuși, Rossoblu se zbate în partea de jos a clasamentului cu doar 37 de puncte acumulate. 3 puncte cu Milan ar ajuta echipa să se propulseze la jumătatea clasamentului.

Milan – Bologna, analiză, previziuni, statistici

Bologna este destul de slabă în deplasări, fără victorie în 25 din ultimele 27 de jocuri. Milan are un oarecare ascendent, echipa fiind neînvinsă în ultimele 6 partide cu Bologna în toate competițiile.

Caldara, Andrea Conti, Davide Calabria, Giacomo Bonaventura sunt accidentați și nu vor evolua în acest joc dar pot intra în teren Cristian Zapata și Ignazio Abate. Roberto Soriano și Ibrahim Mbaye sunt suspendați iar MIhailovic va trebui să facă anumite schimbări tactice în acest joc pentru a-i suplini.

În tur a fost 0-0. Utima dată  când Rossoneri nu au reușit să câștige 2 meciuri consecutive cu Bologna a fost în sezonul 2011-12.

Bologna a marcat 3 goluri în ultimele 2 jocuri. Ultima dată când echipa a marcat 3 sau mai multe goluri într-o partidă importantă a fost în Noiembrie 1996.

În ultimele 8 meciuri, Bologna are cel mai bun record din Serie A (6 victorii) și a marcat cele mai multe goluri (17, alături de Napoli).

Bologna ar putea pune mari probleme defensivei milaneze. Absențele jucătorilor defensivi a afectat puternic diavolul milanez în acest sezon. În plus, Bologna excelează pe contraatac și are șanse reale să marcheze cel puțin un gol. În același timp, Milan știe că are nevoie de puncte, are nevoie să înscrie. Am remarcat predicții de scor corect la 1-1, 2-1 sau chiar 2-2 și 3-2, ceea ce arată un meci estimat ca fiind foarte deschis.

2 ponturi bune la Milan – Bologna

Am pariat la Baumbet pe acest meci, cotele lor fiind foarte bune, aș spune chiar peste media generală.

Ambele echipe marchează @1.95

Principala justificare este dată de forma excelentă a oaspeților și nevoia de goluri a gazdelor. Contează mult și faptul că au fost peste 2.5 goluri în 6 din ultimele 7 jocuri ale Bolognei. Chiar dacă nu este o echipă redutabilă în deplasări, Bologna poate marca un gol pe San Siro. Absențele din defensiva gazdelor ridică mari semne de întrebare și mulți anticipează un meci de over aici.

Remarcabil este însă faptul că cele două joacă foarte dur în întâlnirile directe. În ultimele 6 confruntări s-au arătat 30 de cartonașe galbene și 4 roșii. Peste 5 cartonașe galbene/meci este o medie ridicată și arată anumite animozități.

Peste 4.5 cartonașe @1.90

Un pariu care poate fi profitabil, mai ales dacă echipele se vor dezlățui în atac. Ar fi cel puțin 2 cartonașe de o parte și 3 de alta sau invers ori în diferite combinații.

STAI! Citeste si despre

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 - 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB, ce pariem pe una dintre cele mai puternice formații românești? Echipa …

S Williams - S Halep

S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019

S Williams – S Halep se anunță o partidă plină de scântei. Americanca are un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *