luni , 6 decembrie 2021
Home / Stiri / 2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri
2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri

2 meciuri la Wimbledon 2021 sub investigație pentru potențial aranjament la pariuri

Potențial aranjament la pariuri sau o altă investigație fără rezultate concrete? Potrivit Die Welt, cel puțin două meciuri din Wimbledon 2021 sunt cercetate în prezent pentru potențiale blaturi la pariuri. Anchetele arată modele de pariere neregulate care implică un meci de simplu și unul de dublu la turneul din acest an de la Londra. Se crede că mai multe firme de pariuri au raportat meciurile din cauza unei serii de pariuri anormale, ale căror detalii exacte nu au fost încă clarificate.

Primul meci care implică posibile manipulări este o întâlnire la dublu masculin din prima rundă, numeroase firme de pariuri observând pariuri live pe cine câștigă primul set. Perechea a câștigat setul de deschidere și le-a pierdut pe următoarele, implicit meciul. După primul set, au fost raportate pariuri mai pe câștigătorul partidei. Momentul pariurilor și sumele plasate indică nereguli.

Modelele de pariere pot fi considerate suspicioase de către managementul caselor de pariuri. Totuși, acestea nu sunt suficiente probe pentru a da un verdict. De-a lungul anilor, au fost destule cazuri când sumele pariate au trezit suspiciuni.

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

Aranjament la pariuri la Wimbledon 2021

Aranjament la pariuri la Wimbledon 2021
Aranjament la pariuri la Wimbledon 2021

Al doilea meci investigat este un meci de simplu din prima rundă care implică un jucător german, unde o sumă de cinci cifre a fost plasată la sfârșitul celui de-al doilea set pe rezultatul exact. Au existat și pariuri speciale pe numărul de jocuri pe serviciu din meci, ambele pariuri câștigătoare. Cu toate acestea, adversarul jucătorului german a declanșat suspiciuni.

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA), organismul însărcinat cu evaluarea potențialelor meciuri în acest sport, nu poate comenta cazurile individuale din motive operaționale, cazurile nefiind făcute publice până la efectuarea unei anchete complete.

Sursa: https://www.gamblinginsider.com/news/12511/two-wimbledon-matches-under-investigation-for-potential-match-fixing

STAI! Citeste si despre

Report la Joker la categoria I de peste 4 milioane de euro

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, IN DIRECT, PE ROMANIA TV, IN CADRUL EMISIUNII “ROMANII AU …

Casele de pariuri care sponsorizeaza echipele din Liga 1

Ce puteti citi in acest articol Casele de pariuri care sponsorizeaza echipele din Liga 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *