luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / 100% BONUS MAXBET PÂNĂ LA 900 RON | Promoții MAXBET
100% BONUS MAXBET

100% BONUS MAXBET PÂNĂ LA 900 RON | Promoții MAXBET

100% BONUS MAXBET LA PRIMA DEPUNERE DE PÂNĂ LA 900 RON SAU €200!

TOT CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ OBȚII 100% BONUS MAXBET ESTE:

1. Depune minim 40 RON sau €10 la MaxBet Pariuri Sportive

2. Pe pagina Maxbet Pariuri Sportive – Intră în Contul Meu da click pe tab-ul Bonus.

3. Introduceți codul: “MAXBET100” în caseta „Cod Promoțional” și apasă Start!

Înregistrare Acum!

TERMENI ȘI CONDIȚII 100% BONUS MAXBET:

 1. Oferta se aplică doar clienților MaxBet.ro care efectuează o primă depunere, cu vârsta minima de 18 ani.
 2. Oferta este valabilă în perioada 25.01.2017 – 31.12.2017.
 3. Înregistrează-te și depune minim 40 RON sau €10 pentru a te califica pentru Bonusul de 100%. Valoarea maximă a acestui bonus este 900 RON sau €200.
 4. După depunere, trebuie să introduceți codul promoțional “MAXBET100”.
 5. Pentru a activa acest bonus, va trebui să rulezi întreaga sumă depusă la o cotă de minim 2.00. Această cotă e valabilă atât pentru pariurile de tip single, cât și pentru cele de tip acumulator în care fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă minim cota 2.00.
 6. Din momentul depunerii aveți la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj.
 7. În cazul în care nu este introdus codul promoțional “MAXBET100”, pariurile plasate anterior nu vor contribui la rulaj.
 8. Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care acceptați un alt bonus toate fondurile generate de acest bonus vor fi anulate.
 9. Bonusul obținut va trebui rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte (cu evenimente distincte) cu cote de minim 2.00, înainte de a putea efectua o retragere. Această cotă (2.00) e valabilă atât pentru pariurile de tip single, cât și pentru cele de tip acumulator în care fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă minim cota 2.00.
 10. Pariurile cu o miza mai mare de 200 RON sau €45 nu vor fi luate in calcul pentru rulaj.
 11. Pariurile plasate pe Sporturi/Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 12. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash) la finalizarea rulajului este de 2000 RON sau €450. Orice sumă care depășește 2000 RON sau €450 va fi pierdută.
 13. În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 30 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.
 14. Dacă utilizatorul face o cerere de retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului, valoarea bonusului și câștigurile aferente bonusului se anulează.
 15. Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.
 16. În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus.
 17. Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj (30 de zile de la activare).
 18. Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv a fost omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.
 19. Pariurile închise prin opțiunea Cash Out sau pariurile care au fost stabilite la cota 1.00 nu vor fi luate in considerare pentru rulaj.
 20. În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile gratuite sau orice pariuri finanțate din bonusuri.
 21. MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement, MaxBet poate limita la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.
 22. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuința/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promovarea, astfel de participant va fi exclus din Promoție iar Balanța acestuia va fi anulata.
 23. Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și sunteți de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.
 24. Se aplică Termenii și condițiile Generale MaxBet.ro. Pentru Termenii si Condițiile Generale apăsați aici
100% BONUS MAXBET
                        100% BONUS MAXBET

STAI! Citeste si despre

efortuna-casa de pariuri de top

eFortuna (Fortuna bet) 2018 – de ce să joci la această casă de pariuri

Ce puteti citi in acest articol Cum este interfața și estetica Fortuna bet?Care sunt ofertele Fortuna bet? …

Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta in 2018!

Betano este una dintre casele de pariuri online care a devenit cunoscută pe piața românească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *