luni , 18 iunie 2018
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Publicwin – Oferta, Bonus de 300 RON, verificare bilet
Casa de pariuri Public Win

Publicwin – Oferta, Bonus de 300 RON, verificare bilet

Publicwin este una dintre casele de pariuri la care poți paria legal și în siguranță, atât la agențiile stradale cât și online.

De curand am observat si o colaborare, un parteneriat  cu WinBet.

S-a deschis la inceputul lunii iunie o agentie stradala pe Bd Basarabia din Bucuresti o agentie Winbet.

Asta dupa ce o buna perioada aici a existat o agentie Casa Pariurilor.

PublicWin partener Winbet

Din ce în ce mai prezent, atât în mediul offline cât și online, acest operator evoluează rapid.

La fel ca și în cazul altor case de pariuri, pur și simplu se obsevă migrația și integrarea din offline în online, încercând să beneficieze de avantajele ambelor medii.

Și are câteva avantaje cu care se poate lăuda în fața concurenței.

Dacă ești în căutarea unei case de pariuri la care să joci regulat, citește în continuare pentru a vedea dacă Publicwin merită atenția ta.

Ce fel de parior ești? – Cele mai cunoscute 10 tipuri de jucători

Mai mult decât atât, se mândresc cu Cea mai diversificată ofertă de pariuri sportive, ceea ce nu e deloc departe de realitate.

Depinde doar cu cine te compari.

Iar dacă ai 10000 de pariuri în plus și cote de @1.70 cu @1.60, degeaba, pentru că singurii atrași pot fi doar cei lipsiți de experiență și care fac primii pași în acest domeniu.

Cum e oferta Publicwin

Având în vedere faptul că oferta Publicwin este printre cele mai bine structurate, poți ajunge cu cea mai mare ușurință la peste 100 de tipuri de pariuri pentru fiecare eveniment în parte (vorbind desigur, de fotbal – cel mai pariat sport).

Dacă ne referim la agențiile stradale, oferta este pusă la dispoziția pariorilor atât pe verticală (precum la Fortuna, Casa Pariurilor), cât și pe orizontală (precum la Superbet, Mozzart).

Așa cum am spus, fiecare eveniment în parte poate depăși 100 de tipuri de pariuri (derivate) în timpul săptămânii, iar când sunt evenimente importante (meciuri europene sau în campionatele mari ale Europei), peste 150 de derivate chiar și pentru ligile secunde.

Cele mai multe derivate se regăsesc pe site

Din ce cauză? Pentru că printarea ofertei pentru fiecare eveniment care conține 100 – 150 de derivate ar presupune topuri întregi de hărtie și un spațiu de expunere uriaș.

Un alt aspect important este faptul că oferta completă se regăsește pe site conținând meciuri pe o perioadă de până la 3 săptămâni.

Nicio altă casă de pariuri nu are listată oferta pe o perioadă atât de întinsă. Când spun oferta completă, mă refer la toate derivatele incluse. Iar dacă dorești, poți solicita oferta printată unui operator și o vei primi imediat (într-o agenție stradală).

Avantajul aici este că ai toate meciurile în fața ochilor, dezavantajul vine din faptul că sunt afișate unele cote care pot suferi modificări.

Nicio altă casă de pariuri nu listează clasamentul pentru fiecare dintre campionatele importante din oferta de perete și cea de masă – un avantaj pe care îl întâlnești în agențiile stradale Publicwin.

Dăm clic pe Sporturi (în partea din stânga sus), apoi în meniul deschis avem în partea din dreapta Oferta Completă.

Public Win Sporturi

Dacă ai acces la o imprimantă o poți printa sau o poți solicita operatorului de la ghișeu, după cum am mai spus.

Este obligația lui să ți-o pună la dispoziție.

Publicwin Oferta Completă

Avantaje față de alte case de pariuri:

 • oferta care poate fi tipărită atât vertical cât și orizontal
 • cote, în general mai mari, marja acestora fiind mai mică decât la alte case de pariuri
 • foarte multe piețe, foarte multe tipuri de pariuri
 • clasamentele incluse în ofertă pentru fiecare campionat

5 tipuri de bonusuri pe care le găsești atât online cât și offline

Aici este vorba despre promoțiile curente pe care le găsești în agențiile stradale dar și pe site-ul online.

În special, acestea sunt legate de pariere efectivă.

Publicwin Plus

Aici intră o serie de evenimente care au cotă mărită la favorite. Trebuie luat un singur meci pe bilet combinat cu minimum  4/8 sau 12 meciuri.

exemplu:  F+4, F+8, F+12 favorita + minimum de meciuri adăugate și care măresc cota biletului

Publicwin Extra

Aceasta este una dintre promoţiile PublicWin, bonus oferit de PublicWin.ro noilor clienți online.

Vezi mai jos care sunt paşii si condiţiile pe care trebuie să le respecţi ca să câştigi 100% Bonus de bun venit.

Este un bonus de care puteți profita ușor înregistrându-vă la noua agenție online, făcând o depunere și apoi un prim pariu combinat.

Atenţie la termenii şi condiţiile de la Promoțiile PUBLICWIN

Termeni și condiții ale ofertei 100% Bonus de bun venit:

1. La o primă depunere minimă de 10 RON contul va fi creditat automat cu oferta ”100% Bonus de bun venit”.

Bonusul de 100% de bun venit are o limită maximă de 300 RON.

Public Win - Bonusul de 100 %

Orice primă depunere care depășește acest plafon se va credita cu bonusul maxim de 300 RON.

2.Pentru a efectua o primă retragere din contul PublicWin utilizatorul trebuie să ruleze cel putin o data prima sumă depusa și bonusul 100% de bun venit aferent primei depuneri, conform condițiilor menționate la punctul 9.

3. Pariurile pentru care s-a utilizat opțiunea „Închideți pariul” nu vor fi luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de rulare a bonusului din Promoțiile PublicWin.

4. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanți care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule, sunt incluse în calculul rulajului.

5 . Daca termenii ofertei sau promoției sunt încălcați sau există dovezi că un client sau grup de clienți au plasat o serie de pariuri care datorită unui bonus, câștigurilor sporite, pariurilor gratuite, pariurilor fără risc sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, PublicWin își rezervă dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte și, la propria discreție, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite ți pariurile fără risc sau pariurile plasate din bonusul depozit.

6. Toate Promoțiile PUBLICWIN se adresează jucătorilor care pariază ca o activitate de relaxare și, ca urmare, PublicWin poate decide, la propria discreție, să limiteze parțial sau în totalitate eligibilitatea clienților în cadrul promoțiilor.

7. Toate ofertele adresate clienților sunt limitate la o singură ofertă pe persoana, familie, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, cont de plată (de exemplu, card de credit, de debit, cont NETeller,Skrill etc.) și calculator utilizat în comun (de exemplu, biblioteca publică sau loc de muncă). Pentru Promoţiile Publicwin casa de pariuri îşi rezervă dreptul de a retrage oricărui client sau grup de clienţi disponibilitatea oricărei oferte sau a tuturor ofertelor în orice moment și la propria și deplina discreție.

Ofertele sunt disponibile doar pentru clienții care au efectuat o depunere cu bani reali în contul PublicWin.

8. PublicWin își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții, la propria discreție.

9. Condiții de rulaj pentru 100% Bonus de bun venit: • Minim cota 1.30 pe eveniment (pariuri sportive sau pariuri live ) • Minim 5 evenimente pe bilet

Exemplu: În cazul unui bonus disponibil de 300 lei din care se pariaza 50 lei, minim 5 evenimente, fiecare având cota minimă de 1.30 si bifând opțiunea „Pariază cu bonusul”, balanța bonusului se va scădea cu suma de 50 lei.

10. În cazul în care un bilet jucat cu opțiunea „Pariază cu bonusul” este câștigător, câștigul se va adăuga automat în soldul contului, fără miza pusă pe bilet.

De asemenea, în cazul în care un bilet jucat cu opțiunea „Pariază cu bonusul” este câștigator iar pe acesta se află unul sau mai multe evenimente cu cota 1.00 (din motive enumerate în regulamentul promoţiei PublicWin) câștigul se va adăuga automat în soldul contului, fără miza pusa pe bilet.

11. Bonusul, 100% Bonus de bun venit, este eligibil pentru biletele simple la pariurile sportive și la pariurile live.

Vezi cum faci verificarea biletului PublicWin

Public Win agenții – locații

Încă nu sunt foarte multe agenții stradale, însă zona Bucureștiului este bine acoperită, cu 28 de agenții stradale.

Urmează următoarele orașe:

 • Constanța – 9 agenții
 • Pitești – 8 agenții
 • Ploiești – 9 agenții
 • Petroșani – 9 agenții
 • Galați – 5 agenții
 • Alexandria – 3 agenții
 • Giurgiu – 2 agenții
 • Timișoara – 2 agenții

Apariția unei noi locații poate că nu este indicată în timp real pe site, deci pot fi mai multe agenții în zona ta.

Publicwin regulament

Regulamentul de joc este unul stufos și cuprinzător. Este firesc, atâta timp cât definește clar tipurile de pariuri acceptate, modul de validare, miza ș.a.m.d. Iată cum sunt definite tipurile de pariuri:

Pariul solo

Pariul solo este acela care contine pronosticul unui singur eveniment. Conditia de validare a câstigului este ca rezultatul indicat de jucător să se realizeze. Castigul este determinat prin inmultirea cotei cu miza.

Pariul cumulativ

Pariul cumulativ este acela care contine pronoscticurile a doua sau mai multe evenimente, înregistrate pe același
formular (bet slip). Conditia de validare a câstigului este ca toate pronosticurile indicate de jucător să se realizeze. Castigul este determinat prin inmultirea cotei totale (rezultata din inmultirea tuturor cotelor) cu miza pusa in joc.

Pariurile combinate (tip sistem)

Pariul combinat (tip sistem) este pariul care permite selectarea pe acelasi formular a mai multor pariuri, în combinatie reciproca.

Pariurile combinate sunt stabilite de calculator, prin combinarea matematica a numarului dat de evenimentele selectate.

Participantul alege maxim 33 evenimente din oferta si specifica sa fie combinate câte “n”.

Calculatorul genereaza toate combinatiile posibile ca si pariuri independente, dar elibereaza un singur Pariu pe care figureaza toate evenimentele alese.

Numarul de evenimente de pariu în combinatii va fi de maxim 13 evenimente, iar numarul evenimentelor “fixe” poate fi între 0-11 evenimente.

Miza minima pe combinatie este de 0,01 LEI.
Organizatorul va stabili evenimentele care pot fi selectate în pariurile combinate.
Drept de organizare prin licenta nr.: L1172986W000768, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc valabilă începând de la data de 1.08.2017.

Site-ul casei de pariuri este operat de SEA-BET LTD, o societate înregistrată în Malta, Valletta VLT 1176, str. Merchants nr. 158 înregistrată sub numărul C77873/2016, avand numărul de înregistrare fiscală 36840858.

Summary
Review Date
Reviewed Item
PublicWin
Author Rating
41star1star1star1stargray

STAI! Citeste si despre

Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta in 2018!

Betano este una dintre casele de pariuri online care a devenit cunoscută pe piața românească …

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Betfair: mai mult decât o industrie în lumea pariurilor. Pur și simplu este altceva. Despre Betfair …