Home / SLIDESHOW / Unibet a eliminat comisioanele la depunere
Promoție Unibet

Unibet a eliminat comisioanele la depunere

Voi ați spus, noi am ascultat..așa începe mailul primit de la reprezentații Unibet în prinvința taxelor la depunere. Bettinginside.ro a scris despre acestea aici Taxă la depunere Unibet | 0%, 2.5%, 3%

În urma feedback-ului primit din partea dumneavoastră și din dorința de a va oferi o experiență cât mai plăcută, Unibet a eliminat comisioanele pentru depunerile efectuate prin intermediul cardurilor bancare!

Opțiunile de alimentare ale contului Unibet au fost acum actualizate. Aveți la dispozitie 3 opțiuni de alimentare a contului cu comision 0%:
· Carduri emise de catre Visa, Visa Electron, Mastercard sau Maestro. Depunerile sunt efectuate instanteneu în conturile utilizatorilor.
· Trustly – depuneri instantanee prin internet banking la bancile pentru care este disponibil serviciul.
· Transfer bancar din contul utilizatorului în contul Unibet, durata tranzacțiilor variind între 1 și 3 zile, în funcție de operarea decontărilor bancare.

Paysafe card rămâne singura metoda de alimentare a contului la Unibet pentru care este perceput un comision de 3%.

Pentru orice informații sau nelămuriri legate de contul dumneavoastră de joc sau de noua opțiune de depunere cu 0% comision, nu ezitați să contactați serviciul nostru de Relații cu Clienții.

Check Also

Zverev - Cilic

Zverev – Cilic și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Facebook Twitter Google+ Zverev – Cilic este a doua partidă programată în Turneul Campionilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *