bettinginside.ro Web analytics

Home / CASE PARIURI / Case de pariuri ONLINE / Turneul Master de la Shanghai aduce 3 X 50 RON FREEBET GARANTAT
Turneul Master de la Shanghai

Turneul Master de la Shanghai aduce 3 X 50 RON FREEBET GARANTAT

Turneul Master de la Shanghai se desfășoară în această săptămână cu nume mari în cursa pentru titlu. Implică-te și tu în acțiune, iar la NetBet beneficiezi de 3 X 50 RON FREEBET GARANTAT.

Plasează cel puțin 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.6 pe câte un meci distinct de simplu masculin de la Turneul Master de la Shanghai, 09/10 – 15/10.

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet.

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul de mai jos.

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim șapte partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) în valoare de cel puțin 50 RON.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Înscriere

Termeni şi Condiţii

 • Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție și cu o cotă minimă de 1.6 pe partidele de simplu de la Shanghai (09/10 – 15/10) sunt eligibile pentru freebeturi.
 • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin 7 pariuri simple pe Turneul Master de la Shanghai. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 3 FREEBETURI în valoare de 50 RON fiecare.
 • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
 • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 15/10 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
 • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
 • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
 • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
 • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
 • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
 • NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment.

Check Also

Arsenal - Norwich City

Arsenal – Norwich City în Carabao Cup și un pariu cu cotă peste 2

Arsenal – Norwich City, mâine de la 21:45 fanii echipelor din Anglia vor avea posibilitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *