miercuri , 13 decembrie 2017
Home / CASE DE PARIURI / SUPERBET

SUPERBET

Compania Superbet este condusă de către o echipă executivă cu o vastă experienţă în domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei. Viziunea managementului superior cumulată cu experienţa dobândită în urma coordonării altor afaceri de succes s-au materializat rapid în performanţele firmei Superbet, care este recunoscută ca una dintre cele mai competitive companii din domeniului pariurilor sportive.
Superbet a dezvoltat până în prezent o reţea de 500 de agenţii cu spaţii generoase şi bine amenajate. Clienţii găsesc aici o atmosferă deosebit de relaxantă şi vin să parieze şi să vizioneze meciuri alături de prieteni sau alţi pasionaţi de sport şi pariuri sportive.
Varietatea produselor oferite, le-au adus o binemeritată popularitate în rândul pariorilor.
Pentru pariurile sportive Superbet ofera printre cele mai bune cote şi au una dintre cele mai diversificate oferte de pe piaţă. Pentru acestea se acordă bonusuri la câştig, mărind valoarea cu până la 55%.
Oferta pariurilor pe numere întruneşte zeci de loterii internaţionale, de pe toate continentele. Unele dintre loterii sunt cu extragere zilnică sau cu mai multe extrageri în aceeaşi zi.
Pariurile live sunt pariurile pentru care niciodată nu ajungi prea târziu să le joci. Pe acestea poţi paria pe parcursul evenimentului în desfăşurare, sporindu-ţi şansele de câştig în funcţie de cursul evenimentelor de pe teren.
Pariurile pe cursele de câini îţi oferă o oportunitate de câştig la fiecare 5 minute, iar aparatele de joc te provoacă cu jocuri de ultimă generaţie.
BeSix a devenit în scurt timp unul dintre jocurile favorite ale clienților Superbet. Este un pariu pe numere în cotă fixă cu extrageri la fiecare 5 minute și care oferă șanse mari de câștig.
Calitatea şi diversitatea serviciilor pe care le ofera au presupus investiţii majore în infrastructură, logistică, IT, resurse umane şi programe de marketing. De asemenea, profesionalismul şi implicarea totală a angajaţilor Superbet au fost determinante în asigurarea succesului companiei.
Eforturile întregii echipe Superbet se concentrează pe extinderea şi consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel naţional şi pe permanenta diversificare şi modernizare a serviciilor pe care le ofera.
Superbet oferă și posibilitatea de a paria online, prin decizia ONJN 2166/28.08.2015. Prin aceasta, deschid publicului din toată țara, inclusiv din zonele în care rețeaua de agenții Superbet nu are acoperire. Noul site www.superbet.ro este rezultatul muncii unor experți internaționali din patru țări, care au colaborat timp de 6 luni pentru a vă aduce cea mai bună ofertă de pe piață, în condiții de viteză și siguranță maxime, prin cele mai noi tehnologii în domeniu.

Check Also

Betfair: cum să câștigi la cea mai tare bursă de pariuri din lume

Facebook Twitter Google+ Betfair este mai mult decât o industrie în lumea pariurilor. Pur și …

Baumbet bonus de start de 500 lei

La Baumbet nu câștigi doar la pariuri sportive

Facebook Twitter Google+ La Baumbet nu câștigi doar la pariuri sportive ci și la cazino, …

Bonus Betfair: 50% până la 450 RON, în topul bonusurilor la casele de pariuri online

Facebook Twitter Google+ Bonus Betfair: 50% până la 450 RON, principalul bonus al acestei case …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *