miercuri , 13 decembrie 2017
Home / CASE DE PARIURI / Stanleybet

Stanleybet

Stanleybet s-a format initial ca filiala internationala a Stanley Leisure Plc care, incepand cu 1953 a activat ca bookmaker in Irlanda de Nord. Condus de o excelenta echipa executiva Stanley Leisure a dezvoltat astfel o afacere de succes in domeniul pariurilor sportive din Marea Britanie, care ulterior a fost vanduta in anul 2005 cu peste 500 milioane de lire, marcand la acea data o tranzactie record pentru o afacere britanica din domeniul pariurilor. Fondat in 1997, Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2000 de agentii de pariuri in 9 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si Romania. Stanleybet ofera servicii inovatoare in domeniul pariurilor sportive in Uniunea Europeana intr-o maniera responsabila si transparenta, cu respectarea reglementarilor UE.
Stanleybet a intrat pe piata din Romania in ianuarie 2004, odata cu deschiderea primei agentii din Bucuresti, pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 14. De-a lungul anilor, ne-am extins in mod constant la nivel national, ajungand in prezent la peste 360 de agentii in care vei regasi zilnic o echipa de peste 1100 de profesionisti. Dovada succesului nostru pe piata locala consta in recunoasterea de catre clientii a pasiunii, profesionalismului si a seriozitatii in legatura cu serviciile pe care le oferim. Obiectivul nostru a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania ne-am dovedit profesionalismul, am diversificat in mod continuu oferta de pariuri, au castigat increderea clientilor si au contribuit activ la evolutia pietei de pariuri. Anul 2015, prin lansarea facilitatii de pariere online, reprezinta o noua borna in istoria Staneybet in Romania.
Misiunea declarata a celor de la Stanleybet este sa asigure satisfactie deplina clientilor, prin oferirea celor mai bune servicii din Romania in domeniul pariurilor sportive.
Stanleybet s-a numarat de asemenea printre primii organizatori de pariuri din Marea Britanie care au primit ulterior acreditare, conform noului Cod al Responsabilitatii Sociale si Bunei Practici pentru Agentiile Licentiate de Pariuri, ca fiind lider in furnizarea de informatii, sfaturi si sprijin practic privind impactul social al jocurilor de noroc. La nivel european Stanleybet este membra a European Sports Security Association care asigura integritatea pariurilor sportive online si offline, si doneaza bani fundatiei „The G.R.E.A.T. Foundation”, care strange fonduri pentru cercetare, educatie si tratament in domeniul jocurilor de noroc in Marea Britanie. In Romania Stanleybet, in calitate de membru fondator al Patronatului Organizatorilor de Pariuri din Romania – Romanian Bookmakers, este membru activ al proiectului „Joc Responsabil” avand ca obiectiv prevenirea, identificarea si asistarea jucatorilor cu probleme legate de jocurile de noroc.

Check Also

Betfair: cum să câștigi la cea mai tare bursă de pariuri din lume

Facebook Twitter Google+ Betfair este mai mult decât o industrie în lumea pariurilor. Pur și …

Baumbet bonus de start de 500 lei

La Baumbet nu câștigi doar la pariuri sportive

Facebook Twitter Google+ La Baumbet nu câștigi doar la pariuri sportive ci și la cazino, …

Bonus Betfair: 50% până la 450 RON, în topul bonusurilor la casele de pariuri online

Facebook Twitter Google+ Bonus Betfair: 50% până la 450 RON, principalul bonus al acestei case …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *