vineri , 23 februarie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Profită acum de ultimele promoții de la Unibet!
Bonus de 20% la pariuri multiple la Unibet

Profită acum de ultimele promoții de la Unibet!

Profită de ultimele promoții de la Unibet!

Europa League revine în această seară cu meciul tur din faza șaisprezecimilor! Astra Giurgiu, singura echipă românească rămasă în competiție, joacă pe teren propriu împotriva belgienilor de la Genk. Unibet ți-a pregătit o promoție specială pentru a-ți spori câștigurile pariind pe Europa League!

Pariuri multiple pe Liga UEFA la Unibet
Pariuri multiple pe Lifa UEFA la Unibet

Astfel, pentru un bilet câștigător cu minim 3 selecții din Europa League, câștigi cu 20% mai mult! Optează pentru promoție în ziua meciurilor până la ora 12:00, și după ora 14:00 creează un bilet cu minim 3 selecții pentru meciurile zilei din Europa League. Odată înscris, vei beneficia de această promoție pe tot parcursul sezonului din Europa League!

Bonus de 20% la paruri multiple la Unibet
Bonus de 20% la pariuri multiple la Unibet

Oferta bonus se regăsește în secțiunea Pariurile mele gratuite din contul tau Unibet. Poți paria maxim 100 de RON, pe cote de minim 1.20. Înscrie-te acum pentru a beneficia de bonusul de 20% extra la triplele din Europa League!

Campionatul de tenis la Unibet
Campionatul de tenis la Unibet

În perioada 13-6 februarie, înscrie-te la Campionatul de pariere din tenis și câștigă premii de 50000 RON! Daca ești pasionat de tenisul masculin, pariază pe meciurile de la turneele ATP* din aceasta perioadă și poți câștiga unul dintre cele 500 de premii.

Ce trebuie sa faci? Simplu, optează pentru promoție și pariază pre-meci sau live pe meciurile cu cotă minimă de 1.20 din turneele ATP selecționate. În plus, unele meciuri pot fi urmărite în direct pe platforma de live streaming Unibet TV!

action-betting-tenis-1
Pariază live la tenis la Unibet

Nu există o sumă minimă de pariere și poți crea bilete multiple pentru meciurile disponibile. Atenție însă, pe bilet trebuie să apară doar pariuri din turneele disponibile. Fiecare bilet câștigător te aduce mai aproape de premiul cel mare, în valoare de 12500 RON!

*Turneele ATP eligibile: ABN Amro World Tennis Tournament, Memphis Open, Argentina Open, Rio Open Presented by Claro, Open 13 Marseille, Delray Beach Open.

Check Also

Happy Hour

Bonusuri: Happy Hour sau cum să iei un pariu gratuit de 20 RON!

Facebook Twitter Google+ Happy Hour și la pariuri sportive, acum ai ocazia să primești un …

pariuri sportive TIP & CASH

TIP & CASH – Pariuri sportive la un nou nivel!

Facebook Twitter Google+ TIP & CASH este un nou brand de pariuri sportive, operat de …

ce este betting exchange

Despre Betting Exchange

Facebook Twitter Google+ Ce puteti citi in acest articol Ce este un betting exchange? Ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *