bettinginside.ro Web analytics

Home / SLIDESHOW / Ponturile etapei a 14-a, Liga 1 BETANO
Ponturile etapei a 14-a
bilet etapa 14 liga 1

Ponturile etapei a 14-a, Liga 1 BETANO

Ponturile etapei a 14-a, Liga 1 BETANO oferite de către redacția Bettinginside.ro, după cum v-am obișnuit. Liga 1 – Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) este o structură sportivă a tuturor cluburilor profesioniste din România care evoluează în primul eşalon fotbalistic – Liga I. Site-ul oficial este www.lpf.ro

Debutul de sezon în Liga 1, îi aparține lui CFR Cluj, care joacă pragmatic, înscrie și câștigă. Doar o singură înfrângere din prima etapă și până acum pentru clujeni, care îi ciupește procentajul maxim de puncte și cu un joc mult mai convingător ca al celorlalte adversare, echipa lui Dan Petrescu s-a lansat pe un drum care duce spre podium. Steaua are rezultate foarte bune în meciurile din competițiile europene și se pare că echipa se concentrează mai mult asupra meciurilor înternaționale. Chiar și așa, Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo cu 1-0.

CSU Craiova joacă destul de convingător, echipa e solidă și nu prea a gustat înfrângerile. Botoșani, revelația începutului de campionat, Astra Giurgiu și Poli Timișoara au luat opțiuni pentru play-off, în timp ce Dinamo nu se regăsește, echipa jucând sub orice critică și fiind mai potrivită în liga secundă. Câinii au schimbat antrenorul dar nu au reușit să schimbe și mentalitatea.

Dacă tot a venit vorba despre liga secunda și play-out, Juventus București este deja cu tot lotul acolo, echipa din Colentina fiind prea slabă pentru Liga 1. Doar cu numele unei mari ehipe nu se pot câștiga meciuri. Gaz Metan și Sepsi se pregătesc și ele pentru jocurile matinale, ambele echipe fiind total neconvingătoare.

În ciuda unui start foarte bun al CFR-ului, Steaua este principala favorită la câștigarea titlului @2.25, urmată de Cluj @2.75 și CSU Craiova @9.00, fiind principalele echipe care sunt considerate a avea șanse reale la titlu în sezonul 2017 – 2018. Și la echipa care marchează mai multe goluri, duelul este tot între Steaua @5.00 și CFR @3.75. Cotele sunt la BETANO și pot suferi modificări în funcție de evoluția echipelor și ajustările făcute de către agenția de pariuri pentru Liga 1.

Ponturile etapei a 14-a, Liga 1 BETANO

bilet etapa 14 liga 1
bilet etapa 14 liga 1

Check Also

Arsenal - Norwich City

Arsenal – Norwich City în Carabao Cup și un pariu cu cotă peste 2

Arsenal – Norwich City, mâine de la 21:45 fanii echipelor din Anglia vor avea posibilitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *