bettinginside.ro Web analytics

Home / SLIDESHOW / Ponturile etapei a 8-a din LaLiga Spania
ponturi laliga Spania etapa 8
ponturi laliga Spania etapa 8

Ponturile etapei a 8-a din LaLiga Spania

Echipele din LaLiga Spania au ieșit pe plus până acum în această vară cu 286.05 milioane de euro în primul rând datorită vânzărilor lui Neymar, Morata și Danilo. Primera División, prima divizie a fotbalului spaniol, cunoscută și ca La Liga, denumită oficial La Liga Santander din motive de sponsorizare, este una dintre cele mai importante și apreciate competiții de fotbal din lume.

Campioana este Real Madrid, Girona, Levante și Getafe fiind nou promovate. Dintre cele trei nou-promovate, analiștii sportivi le consideră pe Getafe și Girona ca având mari șanse la retrogradare din LaLiga Spania.

Real Madrid pare ca fiind echipa cea mai bine pregătită și solidă în acest sezon. Desigur FC Barcelona are șansele ei datorită fabulosului talent a lui Messi, dar suferă la mijloc și la construcție. Sevilla, Valencia și chiar Villareal pot accede pe podium și la locurile ce asigură prezența în Champions League. Atletico Madrid este vazută ca echipa cu mari șanse de a se clasa în top 4 dar fără mari speranțe la titlu.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi sunt cei doi favoriți la titlul de cel mai bun marcator al ligii în LaLiga Spania.

Vom juca peste 2, chiar peste 3 goluri înscrise de către Real Madrid în meciurile acestei echipe, Barcelona (-2) la meciurile pe care catalanii le vor disputa pe Nou Camp, sub 2.5 goluri la meciurile jucate de Atletico Madrid și peste 2.5 goluri la meciurile celor de la Bilbao.

ponturi laliga etapa 8
ponturi laliga etapa 8

Check Also

Arsenal - Norwich City

Arsenal – Norwich City în Carabao Cup și un pariu cu cotă peste 2

Arsenal – Norwich City, mâine de la 21:45 fanii echipelor din Anglia vor avea posibilitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *