vineri , 23 februarie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Nicio amendă nu e prea mare pentru cangurul Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Nicio amendă nu e prea mare pentru cangurul Nick Kyrgios

Nick Kyrgios care a avut o săptămână bună și a făcut finala la Beijing, și-a dat în petic la Shanghai. Kyrgios a fost amendat cu 10.000$ pentru comportament nesportiv după ce a abandonat în prima rundă la Shanghai.

Se vede că nu îl prea ajută psihicul pe acest jucător care a fost fluierat îndelung după ce a părăsit meciul împotriva lui Steve Johnson. După ce a pierdut primul set la tie-break, s-a enervat, și-a luat bagajul și a plecat. Înainte de acest incident, australianul primise un avertisment pentru că a aruncat mingi în tribune și un punct penalizare pentru obscenități. Iar prostul ăsta este pe locul 21 în ierarhia ATP și, mai mult decât atât, a mai fost amendat și anul trecut în acest turneu.

Sancțiunea vine însoțită și de o pedeapsă complementară, pentru că nu i s-a permis să primescă suma de 21.085 $ pentru prezența la turneul asiatic.

Ca un adevărat copil obraznic, Nick Kyrgios a invocat diferite motive pentru comportamentul să, ajungând să se scuze pe motiv că nu mâncase de 24 de ore. Stupid prin atitudine, cangurul de 22 de ani dovedește și o prostie ieșită din comun, dublată de inconștiența unui întârziat mintal care a scăpat pe terenul de tenis.

Cel mai bun loc în clasamentul ATP a fost 13 pentru australianul care are 31 de victorii și 15 înfrângeri în 2017, an în care a câștigat 1.754.672 $ din tenis. Cel mai bun an al carierei a fost 2016, an în care a reușit să cucerească 3 titluri.

nick-kyrgios-2

Check Also

Happy Hour

Bonusuri: Happy Hour sau cum să iei un pariu gratuit de 20 RON!

Facebook Twitter Google+ Happy Hour și la pariuri sportive, acum ai ocazia să primești un …

pariuri sportive TIP & CASH

TIP & CASH – Pariuri sportive la un nou nivel!

Facebook Twitter Google+ TIP & CASH este un nou brand de pariuri sportive, operat de …

ce este betting exchange

Despre Betting Exchange

Facebook Twitter Google+ Ce puteti citi in acest articol Ce este un betting exchange? Ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *