miercuri , 13 decembrie 2017
Home / Bonusuri pariuri / Nadal și Federer avansează rapid la Shanghai | Vom vedea un nou duel între cei doi?
Nadal și Federer

Nadal și Federer avansează rapid la Shanghai | Vom vedea un nou duel între cei doi?

Nadal și Federer au câștigat amandoi partidele jucate astăzi. Victorii în două seturi, parcă mai ușoară pentru Rafael Nadal, dar aceasta e impresia mea după ce am urmărit ambele jocuri și am pariat live.

Nadal a avut nevoie de doar 54 de minute pentru a trece de americanul Jared Donaldson cu 6-2, 6-1. Federer, care este în căutarea celui de-al 94-lea titlu ATP, a intrat mai greu în joc și a avut nevoie de ceva mai mult timp pentru a trece de argentinianul Diego Schwartzman cu 7-6 (7-4) 6-4. Comparativ cu Donaldson, Schwartzman este un adversar mai incomod și cu un joc mult mai bun pe suprafață dură. Nadal, care este pe locul 1 la 2370 de puncte de locul doi ocupat de Federer, nu a fost nevoit să înfrunte niciun punct de break, jocul fiind mai mult un antrenament cu public. Federer s-a utilizat mai serios, dar 38 de lovituri câștigătoare i-au asigurat accesul în runda secundă

În următoarea rundă, Nadal va juca împotriva lui Fabio Fognini iar Federer îl va înfrunta pe Alexandr Dolgolopov. Ambii au adversari facili și pe care ar trebui să îi bată și fără o mână.

Ziua a fost marcată și de retragerea lui Aljaz Bedene, britanicul fiind nevoit să abandonzez în meciul cu Zverev din cauza unei accidentari la genunchi. Era 4-0 pe Zverev când jucătorul britanic s-a retras. A doua retragere în 2 săotămâni și a 7-a în carieră pentru nr. 48 ATP.

Beneficiarul acestui abandon, Alexander Zverev, nr. 4 ATP, îl va întâlni pe Juan Martin del Potro în runda a 3-a.

Federer – Fognini, o partidă între locul 2 și locul 28 ATP, elvețianul conducând cu 3-0 în întâlnirile directe. Italianul joacă destul de bine în ultimele zile, dar nu are nici forța nici arsenalul tehnic pentru a-i face față lui Roger Federer. Chiar și așa, este posibilă o partidă în trei seturi iar un hadicap de +4.5 ghemuri în favoarea lui Fognini pare un pariu de luat în considerare.

Nadal – Dolgolopov, oricât ar vrea, ucraineanul stabilit în Monaco nu cred că îi poate face lui Nadal în aceste zile. Cei doi se cunosc destul de bine, au jucat 9 partide unul împotriva celuilalt. 7-2 este scorul confruntărilor directe, Dolgolopov obținând cele 2 victorii pe iarbă și pe suprafață dură. Totuși, la ce a jucat Nadal în turneul de la Beijing și la cum se comportă la Shanghai, nu îi acord mai mult de 6 ghemuri adversarului său.

Nadal și Federer pot fi jucați și pe bilete, în funcție de inspirația de moment, amândoi părând în formă și dornici de un nou titlu ATP.

 

 

Check Also

răbdarea la pariuri

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

Facebook Twitter Google+ Răbdarea la pariuri este un subiect care ține de psihologia pariorului de …

Miss Univers

Miss Univers 2017: Analiza cotelor și cele mai bune pariuri

Facebook Twitter Google+ Miss Univers 2017, concursul în care este desemnată cea mai frumoasă femeie …

campionatul englez

Premier League: Analiză după 12 etape și cele mai bune pariuri în campionatul englez

Facebook Twitter Google+ Campionatul englez este, fără îndoială, cel mai pariat campionat din lume. O …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *