bettinginside.ro Web analytics

gets-bet

Get’s Bet

Get`s Bet, societate cu domeniul de activitate in pariuri sportive, a fost fondata in anul 2004 si a functionat sub un alt nume pana in anul 2011 cand s-a produs o schimbare majora de actionariat, management si de conceptie.
Get’s Bet este un pion important pe piata pariurilor sportive in Romania, avand in spate o echipa tanara si dinamica, cu o abordare deschisa si idei inovatoare, jucatorul fiind intotdeauna pe primul loc. De aceea, in permanenta se depun eforturi pentru a oferi clientilor o gama variata de evenimente atat din sportul preferat de pariori – Fotbal, cat si din multe alte sporturi, cum ar fi: tenis, baschet, handball, hochei, box, rugby, fotbal american, baseball, snooker, darts, etc.
Cotele foarte bune, calitatea, varietatea si promptitudinea ofertei sunt doar cateva din punctele forte ale companiei. De asemenea rezultatele sunt validate in timp real, oferindu-va posibilitatea de a intra cat mai rapid in posesia castigurilor.
In agentiile Get`s Bet puteti paria si pe curse de caini, meciuri live si loterii internationale cu extrageri din ora in ora.

Prin intermediul site-ului www.getsbet.ro va este oferit cadrul ideal pentru a realiza bilete virtuale, un mod eficient pentru a selecta pariurile dumneavoastra castigatoare.
Agentiile Get`s Bet sunt deschise zilnic intre orele 10:00 – 20:00.

Check Also

Ponturile zilei 18 Oct 2017

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 18 Oct 2017

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 18 Oct 2017, rubrica tradițională ce conține 10 meciuri bune de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *