bettinginside.ro Web analytics

Home / Analize Meciuri / Botosani VS ACS Poli 31.10.2016 ora 20:30 Liga 1
unibetlogo22

Botosani VS ACS Poli 31.10.2016 ora 20:30 Liga 1

                De Gambleru.

Botosanenii pot intrece Dinamo si Cfr in clasament si automat sa intre in zona de Play Off cu o victorie astazi impotriva Timisoarei. In acest moment ocupa locul 7 cu 20 puncte. Au o singura victorie in ultimele 4 etape impotriva cainilor si daca imi amintesc eu bine au fost favorizati de arbitrii la aceea partida. Nu au probleme de efectiv pentru partida din aceasta seara.

Timisoara nu mai are ce sa salveze, se afla pe ultimul loc cu 0 puncte pentru ca au inceput campionatul pe minus, echipa va retrograda insa au 3 victorii la rand, vin cu un moral bun si vor juca fara presiune pentru ca nu mai au nimic de pierdut. Le lipsesc doi jucatori importanti, Barbut si Artean dar este o echipa muncitoreasca fara prea mari individualitati, iar antrenorul Popa stie sa isi mobilizeze jucatorii sa alerge, probabil va gasi cele mai bune solutii.

ACS Poli se va apara si va juca la mica ciupeala, astfel ca nu cred ca se vor inscribe prea multe goluri iar cota la Sub este buna.

Asadar avem: Acs Poli Timisoara +1.5 (HA) @ 1.80 – se castiga daca echipa face egal, invinge sau pierde la un gol diferenta si Sub 2.5 goluri @ 2.02.

Cotele sunt de la Unibet.

Check Also

Ponturile zilei 26 Aprilie 2017 www.bettinginside.ro

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 26 Aprilie 2017

Biletul zilei la pariuri – Ponturile zilei 26 Aprilie 2017, rubrica ce conține 10 meciuri bune de pariat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *