miercuri , 13 decembrie 2017
Home / Arhiva Biletul Zilei / Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 11 Oct 2017 | Astăzi am jucat online la PublicWin
Ponturile zilei 11 Oct 2017

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 11 Oct 2017 | Astăzi am jucat online la PublicWin

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 11 Oct 2017, rubrica tradițională ce conține 10 meciuri bune de pariat alese dintre evenimentele ce urmează și pe care vi le propunem spre analiză. Pariurile propuse pot fi jucate single sau în sisteme de 2 sau 3 ponturi bune de pariat, după cum aveți inspirația și/sau alte date și informații despre selecțiile noastre.

Astăzi oferta este limitată, nu prea sunt meciuri de fotbal așa că m-am oprit la Liga secundă din Spania unde sunt 5 jocuri. Celelalte alegeri se bazează pe jocuri din turneele de tenis. La aceste partide am analizat mai multe pronosticuri, până am găsit cele mai bune pariuri de jucat. Sunt prezentate pariuri bazate pe valoarea alegerilor sugerate și a cotelor aferente. Este posibil să apară suprize, vă sfătuim să pariați moderat alegând cele mai bune pronosticuri care să vă asigure bilete verzi, profitabile:

Biletul zilei la pariuri – Ponturile zilei 11 Oct 2017

Gimnastic – Granada peste 1.5 goluri @1.35

Numancia – Barcelona B peste 1.5 goluri @1.28

Real Oviedo – Tenerife ambele marchează @1.99

La Hoya Lorca – Zaragoza B sub 2.5 goluri @1.60

Sevilla B – Cadiz sub 2.5 goluri @1.47

Schwartzman – Federer 2 @1.27

Van Uytvanck – Cirstea 2 @2.05

Cabal J S / Farah R – Rojer J J / Tecau H 2 @1.56

Anderson, Kevin – Struff, Jan Lennard 1 @1.20

Tsitsipas, Stefanos – Isner, John Castigator primul set 2 @1.47

Cota totală pe bilet: 57.94 la PublicWin. Am jucat, pe biletul zilei, un sistem de 10/10 meciuri, miza 10 Lei pentru 632 Lei. Cotele propuse pot varia la fiecare agenție de pariuri în funcție de mulți factori. Vă sfătuim să jucați acolo unde găsiți cotele cele mai avantajoase. Dacă pariați online găsiți cote bune cu mai mare usurință. Multe case de pariuri (Sportingbet, Stanleybet, Maxbet, Gameworld, Fortuna, Superbet, PublicWin, CasaPariurilor etc) oferă bonusuri pentru bilete combo. Vă sfătuim să profitați de oferte atunci când faceți biletul zilei. Orice sistem de pariuri alegeți, în funcție de stilul de joc al fiecăruia, încercați să aveți în vedere că pot fi și surprize, meciuri cu final neașteptat. Analizați cu atenție toate ponturile și pronosticurile jucate. Redacția BettingInside.ro urmărește echipele și propune ponturi pariuri și în funcție de analiza statistică a meciurilor deja disputate în diverse competiții. Biletul zilei – Ponturile zilei 11 Oct 2017 este un sistem de pariat care încurajează pariuri responsabile și profitabile.

Check Also

Marocul și Tunisia prezente la Cupa Mondială 2018 din Rusia

Facebook Twitter Google+ Marocului și Tunisia s-au calificat la Cupa Mondială 2018 din Rusia, după …

Ponturile zilei 19 Noiembrie 2017

12 Nov 2017 – pariurile propuse de la Winmasters

Facebook Twitter Google+ 12 Nov 2017 – Pariurile propuse pot fi jucate single sau în sisteme de …

Danemarca - Irlanda

Danemarca – Irlanda și un pariu super-valoros la acest meci!

Facebook Twitter Google+ Danemarca – Irlanda, cel mai serios meci de astăzi și asupra căruia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *