vineri , 23 februarie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / UPDATE – BILETUL MAMUT al sfârșitului de săptămână! Nu vrem surprize!
BETTINGINSIDE.RO_BILETUL MAMUT al sfârșitului de săptămână! Nu vrem surprize!

UPDATE – BILETUL MAMUT al sfârșitului de săptămână! Nu vrem surprize!

de Insider

Dupa meciurile jucate pe acest bilet se cer niste comentarii obligatorii. Din 15 meciuri jucate, 12 au fost pronosticate corect! si doar 3 gresit.

Daca nu era dezastrul din Bundesliga cand ultimele clasate au facut niste rezultate de senzatie cu echipele din fruntea clasamentului, doar Bayern spaland rusinea cu o victorie in extremis pe un teren greu, la Ingolstad. In rest, Darmstad si SV Hamburger castigand in fata B. Dortmund si respectiv, Leipzig.

Chelsea a suferit un semi-esec la Burnley si cam asta a fost istoria acestui bilet promitator, dar ghinionist.

Cred ca cele doua campionate sunt prea competitive pentru a fi jucate pe bilete cu prea multe partide. Cred ca se poate paria pe Premier League in cel mult 3 partide pe bilet, dupa aceea sansele unui esec cresc semnificativ. De Bundesliga nu ma pronunt inca, astept sa vad ce se mai intampla etapele viitoare.

Faptul ca am jucat doar 20 de lei m-a ajutat sa trec usor peste insucces. In plus pentru mine este doar o distractie. Si voua va recomand sa fie la fel.

La finalul acestei saptamani voi juca altceva, voi fi mai atent si voi analiza si alti factori carora de cele mai multe ori nu le dau importanta, dar sunt cateodata definitorii in balanta unui bilet castigator: numarul de partide pe bilet, conditiile meteo si starea terenului, dar si forma de moment a celor mai buni jucatori.

Fiti inspirati!

de Insider

Am fost la Stanleybet, în incinta Game World Mall Vitan. O locație selectă unde mă duc mereu cu plăcere. M-a atras și bonusul celor de la casa de pariuri: voi primi 1100 de lei în cazul în care biletul meu Mamut va ieși câștigător.

Am jucat 15 meciuri din 6 campionate diferite: Bundesliga, La Liga, Serie A, Premier League, Primera Liga și Ligue 1. M-a interesat să joc doar favoriții în volum ridicat – 15 meciuri și să evit surprizele. M-am interesat și ce jocuri au ultimele clasate din fiecare ligă în parte și ce formă de moment au echipele. Norocul meu că multe codașe joacă cu echipe de genul Real Madrid, Bayern sau B. Dortmund.

În seara aceasta balul începe cu Napoli-Genoa și Benfica-Arouca, cu favorite certe care joacă acasă. Voi avea emoții la AC Torina cu Pescara în meciul lor de duminică, Bournemouth cu Man City (joacă luni) și poate St. Ettiene cu Metz (joacă duminică). În rest cred că am analizat foarte bine echipele și situația lor de moment și nu cred că vor fi probleme.

Favoriții trebuie să câștige. Nu ne intereseaza cum, nu ne interesează cu ce scor, doar trebuie să învingă. Dacă o vor face, atunci…:)

Am jucat doar 20 lei. Mă distrez.

Sper să-mi iasă. Fiți inspirați!

Check Also

Biletul săptămânii la cota de @26.04

Biletul săptămânii la cota de @26.04 din 15 meciuri

Facebook Twitter Google+ Biletul săptămânii la cota de @26.04 a apărut ca urmare discuțiilor și analizelor …

Egaluri la pauză sau la final plus un gol luat de Real: cotă 9 biletul zilei de marti

Facebook Twitter Google+ Miercuri avem două partide bune în Liga Campionilor, returul din Rusia dintre …

Biletul zilei 20 Feb 2018: Combo de Champions League

Facebook Twitter Google+ Biletul zilei 20 Feb 2018 vine cu 2 alegeri din bune de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *