vineri , 23 februarie 2018
Home / Bonusuri pariuri / BAUM BET – Ofertă de pariuri generoasă, Interfaţă interactivă și ușor de utilizat

BAUM BET – Ofertă de pariuri generoasă, Interfaţă interactivă și ușor de utilizat

         Brand

         În cinci ani de activitate, brand-ul BaumBet a ajuns să fie vizibil peste tot în țară, pentru că este o modalitate ușoară și plăcută de a paria. Pe lângă pariurile efectuate cu ajutorul operatorului, clienții Baum Bet se pot folosi de terminale care nu necesită intervenția personalului agenției, oferind astfel posibilitatea de a miza pe o multitudine de evenimente. Terminalul a fost creat cu clientul în minte. Intimitatea pariorului este respectată întru totul, el având contact doar cu touch-screen-ul terminalului de pariere de tip kiosk sau masă.

Ofertă

Oferta de pariuri a fost întotdeauna generoasă, care cu siguranță îndeplinește dorințele și celor mai pretențioși pariori: pariuri sportive clasice, pariuri live cu peste 10.000 de evenimente, pariuri virtuale (curse de câini, curse de cai, curse de motociclete – în curând tenis și fotbal), loterii internaționale, Loteria Greciei (Lotto Kino) cu extrageri din 5 în 5 minute, bineînțeles, mult iubitul joc BetBalls, cu extrageri din 3 în 3 minute și în curând va fi lansat jocul BAUM KENO.

Interfață – utilizare

Interfața este una interactivă, ușor de utilizat, oferindu-i clientului o multitudine de opțiuni de pariere Non-Stop, vizualizare rezultate și numeroase statistici. Biletul este imprimat imediat ce pariurile au fost plasate, iar după încheierea evenimentelor, acestea pot fi verificate la același terminal, doar prin scanarea codului de bare de pe biletul eliberat mai devreme. Modalitatea și  mai simplă de a verifica biletul eliberat de terminalul BaumBet este prin QR-code, chiar și de pe telefon.

Promoții

Mereu ne străduim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor clienților noștri, iar astfel îi răsplătim cu promoții speciale la care participă biletele care nu au fost câștigătoare la Pariuri Sportive, bucurându-se de premii substanțiale în bani. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio din luna August, pariorii vor putea paria pe o ofertă variată de competiții din cadrul acestui mare eveniment sportiv.

Bonus Card

Beneficiile nu se opresc aici! Terminalul BaumBet se poate folosi cu cardul de fidelitate Bonus Card BAUM, pe care se acumulează puncte bonus, care pot fi folosite pentru mărirea cotelor cu până la 50%, în funcție de cotă și numărul evenimentelor de pe bilet. Punctele acumulate pot fi de asemenea utilizate pentru achiziționarea numeroaselor produse din Magazinul Baum. Pariorul înregistrat cu Bonus Card are opțiunea de a solicita plata anticipată (închidere pariu) a unui anumit număr de pariuri pe evenimente încheiate, ignorându-se evenimentele neîncepute.

Website

Pe website-ul nostru, www.baumbet.ro, poate fi găsită întreaga ofertă de pariere, evenimentele live viitoare, rezultatele și statisticile evenimentelor. De asemenea, se poate efectua un bilet virtual (care poate fi salvat  sau imprimat), iar cu PIN-ul  biletului, odată aflat în fața unui terminal BaumBet, se poate imprima un bilet real și pot fi verificate rezultatele.

În Septembrie va fi lansată posibilitatea de a paria în întregime online, din confortul casei, fără a mai fi necesară deplasarea într-o locație BaumBet.

Acoperire

Atât clienții care utilizează sutele de terminale găsite în locațiile proprii, cât și cei ai agențiilor noastre de pariuri din toată țara, se pot bucura de ofertele avantajoase și câștigurile substanțiale oferite de rețeaua Baum Bet. Mai mult, BaumBet operează, în premieră, în Peru, America Latină, unde intenționăm să ne extindem cât de mult.

 

Check Also

00 RON gratis pe FCSB - CFR Cluj

Bonusuri pariuri: 100 RON gratis pe FCSB – CFR Cluj

Facebook Twitter Google+ Iată cum să iei 100 RON gratis pe FCSB – CFR Cluj, …

Totul despre STANLEYBET 2018

Facebook Twitter Google+ Stanleybet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania. …

Get’s Bet – verificare bilet, get bet rezultate, agenții

Facebook Twitter Google+ Get’s Bet societate cu activitate în domeniul pariurilor sportive (offline, dar în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *