miercuri , 13 decembrie 2017
Home / Analize Meciuri / Analiza meciului Sorana Cîrstea – Vikhlyantseva | Pariuri Linz (Austria) WTA
Sorana Cîrstea - Vikhlyantseva

Analiza meciului Sorana Cîrstea – Vikhlyantseva | Pariuri Linz (Austria) WTA

Sorana Cîrstea – Vikhlyantseva este programat de la ora 21.00, iar jucătoarea noastră este favorită, este în formă și, cred că, va câștiga cu ușurință acest meci împotriva unei adversare mult mai slab pregătite. Vikhlyantseva (Russia) este pe poziția # 69 iar Cîrstea (Romania) pe # 37, în urcare.

Cred că jucătoarea noastră va trebui să fie foarte atentă și să trateze puțin mai agresiv acest joc. Vikhlyantseva este considerată o mare speranță a tenisului rus, un copil minune, care nu a confirmat pe deplin, dar nu trebuie deloc subestimată. Sorana are cota @1.68 iar Natalia @2.28, diferența nefiind semificativă.

Personal, cred că Sorana va câștiga partida, dar cota de @1.68 nu este deloc valoroasă. Mai degrabă are valoare cota adversarei.. Sorana este o jucătoare foarte bună și care a muncit enorm pentru a reveni în top50 WTA. Problema este că pe suprafață dură în sală sportiva noastră nu domină jocul. Chiar am avut impresia, de câteva ori, că nu se simte prea bine pe suprafață rapidă. 30 de victorii și 23 de înfrângeri pentru Sorana Cârstea în acest sezon. A câștigat 4 din ultimele 5 partide jucate, singura înfrângere fiind la proasta de Ostapenko la Beijing.

Natalia Vikhlyantseva are 20 de ani și a făcut un salt calitativ uriaș în acest sezon. Rusoaica este considerată un copil minune în tenis și vine după un sezon cu victorii la Vekic, Konjuh, Kasatkina. Nu știu cât este de copil, nu cred în minuni, doar că are potențialul de a-i lua un set Soranei. 25 de victorii și 24 de înfrângeri în acest sezon pentru rusoaică.

În primul joc, cel împotriva lui Cepede, Natalia a jucat excelent. Un tenis rapid, dur, agresiv arătând că se simte foarte bine pe această suprafață și câștigând ușor cu 2-0, 6-2, 6-0.

Sorana Cîrstea – Vikhlyantseva ponturi

peste 22.5 ghemuri @2.08 la Betano

peste 9.5 ghemuri în primul set @2.05 la Betano

Check Also

Manchester Utd - Manchester City

Premier League: 3 ponturi la Manchester Utd – Manchester City

Facebook Twitter Google+ Manchester Utd – Manchester City, duel între cele mai în formă echipe …

Liverpool - Everton

Premier League: Liverpool – Everton, un meci la care se anunță spectacol

Facebook Twitter Google+ Liverpool – Everton se joacă astăzi, de la ora 16.15, pentru cormorani …

Premier League analiză: Arsenal – Manchester United

Facebook Twitter Google+ Arsenal – Manchester United o partidă între două mari și vechi rivale, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *