luni , 22 ianuarie 2018
Home / Analize Meciuri / Analiza meciului Poli Timișoara – CSU Craiova | Pariuri Liga 1
Poli Timișoara - CSU Craiova

Analiza meciului Poli Timișoara – CSU Craiova | Pariuri Liga 1

Poli Timișoara – CSU Craiova este cel mai atractiv meci de azi în Liga 1, oaspeții fiind cotați ca favoriți la câștigarea titlului, după Steaua și CFR Cluj. Deși nu sunt în formă maximă, craiovenii sunt favoriți la Timișoara, cota fiind în jurul valorii de @2.00. Chiar și așa, nu uităm că Poli este singura echipă care a învins liderul, pe CFR Cluj cu 4-3.

Poli Timișoara este pe 6, loc de play-off, cu 5 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri.  12 goluri marcate și tot atâtea primite, Poli are cel mai slab atac din primele 6 echipe.18 puncte pentru timișoreni și +3 la adevăr. Echipa stă ceva mai rău în meciurile jucate pe teren propriu, unde au doar 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere, cu 6 goluri marcate și 5 primite. Consider că sunt în stare să marcheze un gol în întâlnirea cu CSU Craiova, chiar mai multe, în funcție de evoluția jocului.

CSU Craiova, deși vine după un egal. mi se pare echipa cu cel mai solid și constant joc din prima ligă.  3 victorii și 4 egaluri pentru echipa antrenată de Mengia, fără înfrângere în acest sezon. 10 goluri și 5 primite de către Universitatea, ceea ce o plasează printre echipele care nu marchează destul de des, dar nici nu încasează. Însă CSU Craiova are 8 goluri marcate în deplasări, cu o medie de 1.6 goluri marcate pe terenurile adversarilor. Asta o face o echipă redutabilă în deplasări și îndreptățeste un peste 1.5 goluri marcate în meci. Un pariu rezonabil și care poate fi poate fi luat pe bilete la pariuri.

Merg pe victoria oaspeților, @2.05, care îi poate duce pe locul 2 în clasamentul Ligii 1. Mai joc peste 1.5 goluri pe biletele puse și consider inclusiv ambele marchează, pariu care are cota @2.10.

Poli Timișoara – CSU Craiova pariuri:

2 @2.05 la Sportingbet

ambele echipe să înscrie @2.10 la Sportingbet

peste 1.5 goluri @1.44 la Sportingbet

Check Also

Simona Halep – Eugenie Bouchard

Ponturi pariuri: Simona Halep – Eugenie Bouchard la Aus Open 2018

Facebook Twitter Google+ Simona Halep – Eugenie Bouchard partidă între locul 1 WTA și locul …

Valencia - Las Palmas

Spania Copa Del Rey: Ce am pariat la Valencia – Las Palmas

Facebook Twitter Google+ Partida Valencia – Las Palmas se desfășoară în această seară, începând cu ora …

Fiorentina - Inter

Serie A: 2 ponturi la Fiorentina – Inter

Facebook Twitter Google+ Fiorentina – Inter se joacă astă seară pe Artemio Franchi din Firenze și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *