vineri , 23 februarie 2018
Home / Analize Meciuri si ponturi pariuri gratuite / Analiza meciului Osasuna – Albacete | Nu ratați pariul pe gazde în acest joc!
Osasuna - Albacete

Analiza meciului Osasuna – Albacete | Nu ratați pariul pe gazde în acest joc!

Osasuna – Albacete un meci cu gazdele favorite, iar acest lucru este perfect îndreptățit. Gazdele se descurcă grozav în liga secundă spaniolă iar victoria contra codașilor de la Albacete, le poate aduce primul loc și opțiunea de a reveni în La Liga, acolo unde le e locul. Osasuna are 4 victorii, 3 egaluri și o înfrângere în primele  partide disputate. Are cu un joc mai puțin decât primele 2 clasate. Au și cea mai bună apărare din La Liga 2, după cum era de așteptat, cu doar 5 goluri primite în 8 jocuri. În 4 din ultimele 5 meciuri nu au primit gol.

Gazdele nu au pierdut pe teren propriu în acest sezon. Au două victorii și 2 egaluri. Această serie cred că va fi continuată și în această seară, Albacete nefiind un adversar care să poată pun probleme. De fapt, jocul arată ca unul clar de 1Solist iar cota de @1.60 nu merită iertată. Că e mai mică, că e mai mare, orice cotă în jurul acelei valori merită pariată cu încredere.

Albacete are doar 2 victorii, un egal și 5 înfrângeri în acest sezon. Arată ca o echipă căreia La Liga 2 nu îi priește deloc. Așa că s-au instalat în subsolul clasamentului și, la ce joacă, cred că își vor asigura unul dintre cele 4 locuri care le va permite să joace mai lejer anul viitor. Așadar sunt pe locul 21 cu doar 7 puncte iar o victorie în jocul de astăzi i-ar scoate de pe locurile retrogradabile. Foarte puțin probabilă această variantă, mai ales că echipa este și fără 2 jucători foarte buni și pe care s-a bazat sezonul trecut.

Cele două au jucat în Copa del Rey cu o lună în urmă iar scorul a fost 3-2 pentru Osasuna. Au marcat ambele formații și au fost peste 2.5 goluri. Deși acest joc ar putea ridica un semn de întrebare, un are rost să comparăm partidele din cupă cu cele din campionat, mai ales că vorbim de liga secundă. În ultimele 6 jocuri directe, Osasuna a câștigat de 3 ori, Albacete de 2 ori iar un joc s-a terminat la egalitate.

Osasuna – Albacete ponturi:

1 @1.55 la Stanleybet

marchează ambele @2.14 la Stanleybet

Check Also

Lazio - FCSB

UEFA League: Lazio – FCSB, calificarea se joacă la Roma

Facebook Twitter Google+ Lazio – FCSB este programată joi, 22 Feb 2018, partida tur terminându-se …

Bundesliga: Frankfurt – RB Leipzig GG și +3

Facebook Twitter Google+ Frankfurt – RB Leipzig se desfășoară Luni, 19 Feb 2018 datorită faptului …

La Liga: Betis – Real Madrid, GG sau 2Solist?

Facebook Twitter Google+ Betis – Real Madrid un meci care ar putea continua seria madrilenilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *