luni , 22 ianuarie 2018
Home / Analize Meciuri / Analiza meciului FC Voluntari – Steaua București | Pariuri Liga 1
FC Voluntari - Steaua București

Analiza meciului FC Voluntari – Steaua București | Pariuri Liga 1

FC Voluntari – Steaua București, 2Solist și nu mă complic aici! Steaua a avut deja un meci dubios în acest sezon când a pierdut cu 0-1 în fața celor de la Viitorul, așa că două jocuri „ciudate” ar arăta cam complicat pentru formația bucureșteană. CFR Cluj e pe prima poziție, Craiova este pe locul 3 și joacă foarte solid, deci Steaua trebuie să ia cele 3 puncte puse în joc astă seară.

În ultimele 5 întâlniri directe, FC Voluntari a câștigat 1 partidă, 1 joc a fost egal iar 3 au fost câștigate de către Steaua București. În toate cele 5 meciuri s-au înscris peste 2.5 goluri, iar Steaua a înscris cel puțin de 2 ori în fiecare partidă.

FC Voluntari face un campionat bun, echipa joacă destul de serios, nu cred că vor avea probleme să alunece înspre locurile de play-out. 4 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri pentru o echipă care a marcat 14 goluri dar a primit 16.

Oaspeții de astăzi sunt pe locul 2 în clasament cu  victorii, 4 egaluri și 1 înfrângere. Au 22 de goluri marcate și doar primite. Roș-albaștrii nu primesc gol ușor și sunt neînvinși în 14 din ultimele 15 jocuri disputate în Liga 1. Steaua a câștigat atât la pauză cât și la final în 5 din ultimele 7 jocuri din campionatul intern.

Au fost sub 2.5 goluri marcate în ultimele 3 partide ale celor de la FC Voluntari, iar cel mai pariat scor în jocul de astă-seară este 3-1 în favoarea bucureștenilor. Un scor care îndeplinește 2 criterii bune la pariuri: ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri. Am pariat deja o mică sumă pe acest scor care este și prima recomandare:

FC Voluntari - Steaua București 1-3

FC Voluntari – Steaua București 1-3 @15.00 la Betano

În privința jocului, nu cred că Voluntari poate pune probleme în acest meci. Chiar și așa, cota pentru victoria steliștilor a avut niște mici oscilații destul de ciudate și de care trebuie să țin seama. Sub 2.5 goluri iese din calcul datorită istoricului dintre cele două care arată un joc destul de deschis și cu goluri de ambele părți. Merg pe victoria Stelei  și apoi peste 2.5 goluri.

FC Voluntari – Steaua București 2 @1.62 la gameworld.ro

FC Voluntari – Steaua București peste 2.5 goluri @2.14 la gameworld.ro

Check Also

100 RON pariu gratuit pe Lyon - PSG

Bonusuri pariuri: 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG

Facebook Twitter Google+ Iată cum să beneficiezi de 100 RON pariu gratuit pe Lyon – …

Simona Halep – Eugenie Bouchard

Ponturi pariuri: Simona Halep – Eugenie Bouchard la Aus Open 2018

Facebook Twitter Google+ Simona Halep – Eugenie Bouchard partidă între locul 1 WTA și locul …

Happy Hour

Bonusuri: Happy Hour sau cum să iei un pariu gratuit de 20 RON!

Facebook Twitter Google+ Happy Hour și la pariuri sportive, acum ai ocazia să primești un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *