miercuri , 13 decembrie 2017
Home / Analize Meciuri / Analiza meciului AS Roma – Napoli | Pariuri Serie A
AS Roma - Napoli

Analiza meciului AS Roma – Napoli | Pariuri Serie A

AS Roma – Napoli este unul dintre cele mai așteptate jocuri din Serie A în această etapă. În partida care va începe de la ora 21.45, aproape că peste 2.5 goluri a devenit un pariu public și agreat de către majoritatea jucătorilor și analiștilor sportivi.

AS Roma este redutabilă pe teren propriu, dar are deja o înfrîngere pe Stadio Olimpico. Echipa este pe locul 5 în Serie A, cu 15 puncte adunate din 5 victorii. 14 goluri marcate și 4 primite, o defensivă solidă și greu de trecut. Napoli este pe primul loc în Serie A, cu 21 de puncte adunate din 7 victorii. 25 de goluri marcate și doar 5 primite, atacul napoletan fiind cu adevărat impresionant.

Napoli a înscris cel puțin 3 goluri în ultimele 11 partide disputate în Serie A și au câștigat ultimele 12 jocuri în campionatul intern. În acest sezon a depășit pe Juventus și nu par dispuși să cedeze primul loc. Singura înfrângere pe care au suferit-o, a fost în Champions League când au pierdut cu 1-2, nemeritat, la Donetsk. Peste 2.5 goluri în ultimele 12 jocuri disputate de Napoli, contribuția lor fiind esențială. Nu trebuie însă neglijat faptul că Roma este neînvinsă în 31 din ultimele 34 de partide disputate pe teren propriu.

Majoritate analiștilor au exclus o remiză la această partidă, dar foarte mulți uită că ambele echipe sunt fără egal în aceast sezon 2017 – 2018. Cel mai pariat scor corect este 2-1, implicit o victorie a gazdelor. Iau în considerare ambele echipe marchează, în opinia mea, fiind prea dificil de anticipat un scor corect în acest joc. Totuși, aș risca o mică sumă de bani pe un pariu de peste 6 goluri marcate, în ideea că am putea asista la un carnaval de goluri.

AS Roma – Napoli ponturi:

peste 2.5 goluri @1.50 la Sportingbet

ambele echipe marchează în prima repriză @3.20 la Sportingbet

Check Also

Liverpool - Everton

Premier League: Liverpool – Everton, un meci la care se anunță spectacol

Facebook Twitter Google+ Liverpool – Everton se joacă astăzi, de la ora 16.15, pentru cormorani …

Premier League analiză: Arsenal – Manchester United

Facebook Twitter Google+ Arsenal – Manchester United o partidă între două mari și vechi rivale, …

Malaga - Levante

Analize meciului Malaga – Levante pentru un succes așteptat

Facebook Twitter Google+ Malaga – Levante deschide etapa în La Liga, meciul având loc pe  Estadio …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *