miercuri , 13 decembrie 2017
Home / Bonusuri pariuri / 100% Bonus de bun venit 300 RON | Promoții PUBLICWIN
100% Bonus de bun venit
100% Bonus de bun venit la PublicWin www.bettinginside.ro

100% Bonus de bun venit 300 RON | Promoții PUBLICWIN

100% Bonus de bun venit, bonus oferit de PublicWin noilor clienți online. Este un bonus de care puteți profita ușor înregistrându-vă la noua agenție online, făcând o depunere și apoi un prim pariu combinat.

Termeni și condiții complete ale ofertei 100% Bonus de bun venit:

1. La o primă depunere minimă de 10 RON contul va fi creditat automat cu oferta ”100% Bonus de bun venit”. Bonusul de 100% de bun venit are o limită maximă de 300 RON. Orice primă depunere care depășește acest plafon se va credita cu bonusul maxim de 300 RON.

2.Pentru a efectua o primă retragere din contul PublicWin utilizatorul trebuie să ruleze cel putin o data prima sumă depusa și bonusul 100% de bun venit aferent primei depuneri, conform condițiilor menționate la punctul 9.

3. Pariurile pentru care s-a utilizat opțiunea „Închideți pariul” nu vor fi luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de rulare a bonusului.

4. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanți care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule, sunt incluse în calculul rulajului.

5 . Daca termenii ofertei sau promoției sunt încălcați sau există dovezi că un client sau grup de clienți au plasat o serie de pariuri care datorită unui bonus, câștigurilor sporite, pariurilor gratuite, pariurilor fără risc sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, PublicWin își rezervă dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte și, la propria discreție, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite ți pariurile fără risc sau pariurile plasate din bonusul depozit.

6. Toate ofertele PublicWin se adresează jucătorilor care pariază ca o activitate de relaxare și, ca urmare, PublicWin poate decide, la propria discreție, să limiteze parțial sau în totalitate eligibilitatea clienților în cadrul promoțiilor.

7. Toate ofertele adresate clienților sunt limitate la o singură ofertă pe persoana, familie, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, cont de plată (de exemplu, card de credit, de debit, cont NETeller,Skrill etc.) și calculator utilizat în comun (de exemplu, biblioteca publică sau loc de muncă). Ne rezervam dreptul de a retrage oricărui client sau grup de clienți disponibilitatea oricărei oferte sau a tuturor ofertelor în orice moment și la propria și deplina noastră discreție. Ofertele sunt disponibile doar pentru clienții care au efectuat o depunere cu bani reali în contul PublicWin.

8. PublicWin își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oriărei promoții, la propria discreție.

9. Condiții de rulaj pentru 100% Bonus de bun venit: • Minim cota 1.30 pe eveniment (pariuri sportive sau pariuri live ) • Minim 5 evenimente pe bilet Exemplu: În cazul unui bonus disponibil de 300 lei din care se pariaza 50 lei, minim 5 evenimente, fiecare având cota minimă de 1.30 si bifând opțiunea „Pariază cu bonusul”, balanța bonusului se va scădea cu suma de 50 lei.

10. În cazul în care un bilet jucat cu opțiunea „Pariază cu bonusul” este câștigător, câștigul se va adăuga automat în soldul contului, fără miza pusă pe bilet. De asemenea, în cazul în care un bilet jucat cu opțiunea „Pariază cu bonusul” este câștigator iar pe acesta se află unul sau mai multe evenimente cu cota 1.00 (din motive enumerate în regulamentul PublicWin) câștigul se va adăuga automat în soldul contului, fără miza pusa pe bilet.

11. Bonusul, 100% Bonus de bun venit, este eligibil pentru biletele simple la pariurile sportive și la pariurile live.

100% Bonus de bun venit

Check Also

Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

Facebook Twitter Google+ Atât casele de pariuri offline cât și cele online, au diferite avantaje …

30 Nov - 3 Dec 2017

Meciuri de 1Solist în perioada 30 Nov – 3 Dec 2017

Facebook Twitter Google+ 30 Nov – 3 Dec 2017, o perioadă în care avem mai …

Impozite

Impozite la sursă la pariurile online din 2018! Anul viitor ne pregătește deja surprize

Facebook Twitter Google+ Impozite la sursă la pariurile online și o mai mare deschidere a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *