vineri , 23 februarie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Promoțiile PUBLICWIN. Cum iei 100% Bonus de bun venit 300 RON
100% Bonus de bun venit
100% Bonus de bun venit la PublicWin www.bettinginside.ro

Promoțiile PUBLICWIN. Cum iei 100% Bonus de bun venit 300 RON

Aceasta este una dintre promoţiile PublicWin, bonus oferit de PublicWin.ro noilor clienți online.

Vezi mai jos care sunt paşii si condiţiile pe care trebuie să le respecţi ca să câştigi 100% Bonus de bun venit.

Este un bonus de care puteți profita ușor înregistrându-vă la noua agenție online, făcând o depunere și apoi un prim pariu combinat.

Atenţie la termenii şi condiţiile de la Promoțiile PUBLICWIN

Termeni și condiții ale ofertei 100% Bonus de bun venit:

1. La o primă depunere minimă de 10 RON contul va fi creditat automat cu oferta ”100% Bonus de bun venit”.

Bonusul de 100% de bun venit are o limită maximă de 300 RON.

Orice primă depunere care depășește acest plafon se va credita cu bonusul maxim de 300 RON.

2.Pentru a efectua o primă retragere din contul PublicWin utilizatorul trebuie să ruleze cel putin o data prima sumă depusa și bonusul 100% de bun venit aferent primei depuneri, conform condițiilor menționate la punctul 9.

3. Pariurile pentru care s-a utilizat opțiunea „Închideți pariul” nu vor fi luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de rulare a bonusului din Promoțiile PublicWin.

4. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanți care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule, sunt incluse în calculul rulajului.

5 . Daca termenii ofertei sau promoției sunt încălcați sau există dovezi că un client sau grup de clienți au plasat o serie de pariuri care datorită unui bonus, câștigurilor sporite, pariurilor gratuite, pariurilor fără risc sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, PublicWin își rezervă dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte și, la propria discreție, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite ți pariurile fără risc sau pariurile plasate din bonusul depozit.

6. Toate Promoțiile PUBLICWIN se adresează jucătorilor care pariază ca o activitate de relaxare și, ca urmare, PublicWin poate decide, la propria discreție, să limiteze parțial sau în totalitate eligibilitatea clienților în cadrul promoțiilor.

7. Toate ofertele adresate clienților sunt limitate la o singură ofertă pe persoana, familie, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, cont de plată (de exemplu, card de credit, de debit, cont NETeller,Skrill etc.) și calculator utilizat în comun (de exemplu, biblioteca publică sau loc de muncă). Pentru Promoţiile Publicwin casa de pariuri îşi rezervă dreptul de a retrage oricărui client sau grup de clienţi disponibilitatea oricărei oferte sau a tuturor ofertelor în orice moment și la propria și deplina discreție.

Ofertele sunt disponibile doar pentru clienții care au efectuat o depunere cu bani reali în contul PublicWin.

8. PublicWin își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții, la propria discreție.

9. Condiții de rulaj pentru 100% Bonus de bun venit: • Minim cota 1.30 pe eveniment (pariuri sportive sau pariuri live ) • Minim 5 evenimente pe bilet

Exemplu: În cazul unui bonus disponibil de 300 lei din care se pariaza 50 lei, minim 5 evenimente, fiecare având cota minimă de 1.30 si bifând opțiunea „Pariază cu bonusul”, balanța bonusului se va scădea cu suma de 50 lei.

10. În cazul în care un bilet jucat cu opțiunea „Pariază cu bonusul” este câștigător, câștigul se va adăuga automat în soldul contului, fără miza pusă pe bilet.

De asemenea, în cazul în care un bilet jucat cu opțiunea „Pariază cu bonusul” este câștigator iar pe acesta se află unul sau mai multe evenimente cu cota 1.00 (din motive enumerate în regulamentul promoţiei PublicWin) câștigul se va adăuga automat în soldul contului, fără miza pusa pe bilet.

11. Bonusul, 100% Bonus de bun venit, este eligibil pentru biletele simple la pariurile sportive și la pariurile live.

Verifică dacă biletul jucat este câştigător!

Urmăreşte siteul nostru şi află şi alte Promoții Publicwin atunci când ele apar.

Check Also

pariuri sportive TIP & CASH

TIP & CASH – Pariuri sportive la un nou nivel!

Facebook Twitter Google+ TIP & CASH este un nou brand de pariuri sportive, operat de …

ce este betting exchange

Despre Betting Exchange

Facebook Twitter Google+ Ce puteti citi in acest articol Ce este un betting exchange? Ce …

100 RON Gratis pentru Arsenal - Liverpool

Premier League: 100 RON Gratis pentru Arsenal – Liverpool

Facebook Twitter Google+ 100 RON Gratis pentru Arsenal – Liverpool, promoție oferită de către gameworld.ro …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *